Administratie publica

Fostul director al CPGC Câmpina, Liviu Şoldan, este membru în Consiliul de Administraţie al HidroPrahova

Liviu SoldanIntrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă 109/2011, cea privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, a dus la schimbarea Consiliului de Administraţie al societăţii HidroPrahova. Şi asta, la scurt timp după ce Consiliul Local Câmpina îl desemnase pe liberalul Enache Dragomir să reprezinte municipalitatea în conducerea operatorului regional de apă şi canal. Conform noului act normativ, administraţiile locale nu mai au reprezentanţi în CA, ci numai în Adunarea Generală a Acţionarilor, iar selectarea membrilor CA se face de către experţi ai unei firme specializate în recrutarea resurselor umane. Procedura este ceva mai complicată şi nu o detaliem aici. Selecţia a avut loc la sfârşitul lunii august şi mai multe persoane şi-au depus candidatura pentru Consiliul de Administraţie al HidroPrahova, iar dintre acestea au fost selectate următoarele:
– Liviu Şoldan, fostul director al Companiei Publice de Gospodărie Comunală Câmpina
– Dumitru Pantea, actualul director al HidroPrahova
– Sanda Toader, fostul city-manager al municipiului Ploieşti
– Iulian Roman
– Cristina Stoichici
Liviu Şoldan este fizician şi a condus CPGC Câmpina în perioada 2002-2006.

4 Comments

 1. Olgutza says:

  Numai pesedisti si un liberal; n-ar fi asta o problema ca ne*am obisnuit cu sistemul schimbarilor cand vine alta putere, dar Soldan??? Mi se pare prea de tot!

 2. elvisarghir says:

  Foarte bine , este un bun profesionist !

 3. Rusinica says:

  bun? da, bun sa isi umfle buzunarul..

 4. amelia says:

  in afara de un singur nume ,fara prea mare sustinere politica, la toti ceilalti firma de recrutare a primit indicatii pretioase;interesant ar fi daca am putea stii numele tuturor celor care au depus CV si au sustinut interviuri,teste,etc.Numai asa am putea sa ne dam seama daca desemnarea celor 5 s-a facut”pe bune”

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *