Liviu Corcodel, fost candidat la Primăria Câmpina: “Nu-mi mai trebuie politică!”

Categorie: Politica 21 septembrie 2012

Liviu Corcodel Liviu Corcodel, fost candidat la Primăria Câmpina: Nu mi mai trebuie politică!Scriam, zilele trecute, că de organizarea Partidului Forţa Civică în Câmpina şi în localităţile din jur se va ocupa un comitet de iniţiativă din care fac parte, printre alţii, Elvis Arghir, Liviu Corcodel şi Valentin Chiriacopol. Anunţul a fost făcut de Elvis Arghir, fost consilier local şi fost preşedinte al Partidului Verde. Acesta ne-a declarat că, împreună cu Corcodel, Chiriacopol şi alte câteva persoane, va încerca să constituie organizaţii locale pentru partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu. După apariţia ştirii, Liviu Corcodel ne-a contactat şi a negat că ar face parte din respectivul comitet de iniţiativă: “Nu am avut nici o discuţie pe această temă cu Elvis Arghir sau cu altcineva. Vă spun sincer că nu mă mai interesează să fac parte din vreun partid. Am încercat să mă implic în acest domeniu, să candidez, am văzut cum stau lucrurile şi am decis că, gata, nu-mi mai trebuie politică! Poate voi susţine vreo formaţiune politică, dar fără să fiu membru de partid şi fără să candidez”, a afirmat Liviu Corcodel.
Vă reamintim că Liviu Corcodel a fost membru al PDL Câmpina, apoi, pentru scurtă vreme, vicepreşedinte la PSD Câmpina, pentru ca, înaintea alegerilor locale din vara acestui an, să reorganizeze PNGCD şi să candideze la Primărie din partea acestei formaţiuni politice.

4 comentarii to “Liviu Corcodel, fost candidat la Primăria Câmpina: “Nu-mi mai trebuie politică!””


 1. Franco spune:

  Si “Politica” are nevoie de consumabile deci e ceva normal .

  RăspundeRăspunde
 2. liviu corcodel spune:

  Ptr. Franco Pentru oameni de teapa ta(pamant de flori) nimeni nu e bun, ci doar voi cei care critica-ti si nu face-ti nimic ptr societate. Nici macar numele real nu-l afisati ca va e rusine si de voi.

  RăspundeRăspunde
 3. Teodor Tiseanu spune:

  Stati linistit, domnule Corcodel, pentru ca intotdeauna vor exista unii carora nu le va conveni nimic.

  RăspundeRăspunde
 4. am vazut,si eu vorbesc mai bine,bine ca nu s-a aliat cu ppdd,pierdea ,caminenii .

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF