Pe Bulevardul Bălcescu vor fi amenajate piste pentru biciclişti

Categorie: Administratie publica 14 septembrie 2012

Bd Balcescu Pe Bulevardul Bălcescu vor fi amenajate piste pentru bicicliştiDupă finalizarea lucrărilor de modernizare a trotuarelor, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, de la Peco până la intersecţia cu Calea Dacia, vor fi amenajate piste pentru biciclişti. Acestea vor avea un metru lăţime şi vor fi amplasate pe partea “interioară” a trotuarului, adică spre spaţiul verde. “Este o idee mai veche a administraţiei locale, pe care intenţionăm să o punem acum în practică. Trebuie să recunosc faptul că am revenit la acest proiect după ce am văzut succesul de care s-a bucurat Câmpina Open Montain Bike. Nu mă aşteptam la o asemenea participare, de peste 500 de concurenţi de toate vârstele, foarte mulţi dintre ei fiind din Câmpina. Aceşti oameni merită să le creăm condiţii adecvate şi prin oraş”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu.
Un alt proiect asupra căruia Primăria Câmpina intenţionează să revină este cel privind amenajarea unui traseu “montain bike” pe Dealul Muscel

10 comentarii to “Pe Bulevardul Bălcescu vor fi amenajate piste pentru biciclişti”


 1. celini spune:

  Feicitari pt aceste proieste,Campina are nevoie de asa ceva

  RăspundeRăspunde
 2. ddqsdq spune:

  Bravo, felicitari daca duceti la final proiectul !

  RăspundeRăspunde
 3. Rusinica spune:

  felicitari lui Tiseanu, ca el a fost cu ideea

  RăspundeRăspunde
 4. PDL spune:

  Felicitari Tiseanu!!!

  RăspundeRăspunde
 5. Remus spune:

  Felicitari pentru proiect!Chiar era necesar,avand in vedere cati oameni de toate varstele utilizeaza bicicleta pentru deplasare in Campina:)

  RăspundeRăspunde
 6. raluca spune:

  felicitari. asa trebue .si pe cind si pista pt patine? banuesc ca stiti ce sint!? bune proecte.asteptam altele noi.

  RăspundeRăspunde
 7. ionel spune:

  In tari ca Suedia sau Danamarca si in orase mult mai mari decat al nostru populatia in proportie de peste 75% merge cu bicicleta. La nivelul orasului nostru cu distante relativ mici si cu un transport in comun la preturi de lux , mersul pe bicicleta e bine venit.
  ” Acestea vor avea un metru lăţime şi vor fi amplasate pe partea “interioară” a trotuarului, adică spre spaţiul verde. Pentru protejarea pietonilor cred ca pozitionarea pistelor nu este corecta verificati cum sunt pozitionate aceste piste in orasele mari sau chiar in strainatate. Sper sa faceti o treaba buna si sa amplasati in orasul nostru cat mai multe trasee de acest fel (spre Voila, Muscel etc.)

  RăspundeRăspunde
 8. voinea spune:

  Atentie pista de biciclete se pozitioneaza langa bordura. Fata de axul drumului spatiu pentru: masini, biciclisti, pietoni Discutati cu politia rutiera.

  RăspundeRăspunde
 9. anna spune:

  I s.a spus de aceasta idee si a fost de acord cu ea……cine nu ar fi de acord cu asa ceva!?…Avem nevoie de asa ceva in Campina!

  RăspundeRăspunde
 10. Nadine spune:

  Grade A stuff. I’m unqiostuenably in your debt.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF