Administratie publica

Pe Bulevardul Bălcescu vor fi amenajate piste pentru biciclişti

Bd BalcescuDupă finalizarea lucrărilor de modernizare a trotuarelor, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, de la Peco până la intersecţia cu Calea Dacia, vor fi amenajate piste pentru biciclişti. Acestea vor avea un metru lăţime şi vor fi amplasate pe partea „interioară” a trotuarului, adică spre spaţiul verde. „Este o idee mai veche a administraţiei locale, pe care intenţionăm să o punem acum în practică. Trebuie să recunosc faptul că am revenit la acest proiect după ce am văzut succesul de care s-a bucurat Câmpina Open Montain Bike. Nu mă aşteptam la o asemenea participare, de peste 500 de concurenţi de toate vârstele, foarte mulţi dintre ei fiind din Câmpina. Aceşti oameni merită să le creăm condiţii adecvate şi prin oraş”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu.
Un alt proiect asupra căruia Primăria Câmpina intenţionează să revină este cel privind amenajarea unui traseu „montain bike” pe Dealul Muscel

10 Comments

 1. celini says:

  Feicitari pt aceste proieste,Campina are nevoie de asa ceva

 2. ddqsdq says:

  Bravo, felicitari daca duceti la final proiectul !

 3. Rusinica says:

  felicitari lui Tiseanu, ca el a fost cu ideea

 4. PDL says:

  Felicitari Tiseanu!!!

 5. Remus says:

  Felicitari pentru proiect!Chiar era necesar,avand in vedere cati oameni de toate varstele utilizeaza bicicleta pentru deplasare in Campina:)

 6. raluca says:

  felicitari. asa trebue .si pe cind si pista pt patine? banuesc ca stiti ce sint!? bune proecte.asteptam altele noi.

 7. ionel says:

  In tari ca Suedia sau Danamarca si in orase mult mai mari decat al nostru populatia in proportie de peste 75% merge cu bicicleta. La nivelul orasului nostru cu distante relativ mici si cu un transport in comun la preturi de lux , mersul pe bicicleta e bine venit.
  ” Acestea vor avea un metru lăţime şi vor fi amplasate pe partea “interioară” a trotuarului, adică spre spaţiul verde. Pentru protejarea pietonilor cred ca pozitionarea pistelor nu este corecta verificati cum sunt pozitionate aceste piste in orasele mari sau chiar in strainatate. Sper sa faceti o treaba buna si sa amplasati in orasul nostru cat mai multe trasee de acest fel (spre Voila, Muscel etc.)

 8. voinea says:

  Atentie pista de biciclete se pozitioneaza langa bordura. Fata de axul drumului spatiu pentru: masini, biciclisti, pietoni Discutati cu politia rutiera.

 9. anna says:

  I s.a spus de aceasta idee si a fost de acord cu ea……cine nu ar fi de acord cu asa ceva!?…Avem nevoie de asa ceva in Campina!

 10. Nadine says:

  Grade A stuff. I’m unqiostuenably in your debt.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *