Social

Pensionarii din Poiana Câmpina, invitaţi la „ceaiul de la ora 5”

1Primăria Poiana Câmpina a organizat ieri o acţiune inedită pe plan local. I-a invitat pe pensionarii din localitate în Parcul Triumf, cel de la intrarea în localitate, să asculte muzica Fanfarei Centrului Cultural Judeţean şi să bea un ceai. Au răspuns invitaţiei aproape 400 de persoane, în cea mai mare parte pensionari, dar alături de ei au venit şi copii, şi nepoţi. Parcul s-a umplut în scurt timp, iar cei prezenţi au asistat la un concert al Fanfarei, dar şi la un recital la pian şi apoi la harpă, susţinut de una dintre profesoarele de muzică de la Şcoala „Ion Mateescu” din Poiana Câmpina.
„Noi am invitat pensionarii de peste 62 de ani, dar ma bucur că au venit mult mai mulţi decât ne aşteptam. Pentru că acţiunea a avut succes, pentru că oamenii s-au simţit bine, au ascultat muzică, au socializat, au mai uitat de problemele lor, am decis să organizăm lunar astfel de întâlniri, din aprilie până în septembrie, când vremea ne permite”, ne-a declarat Alin Moldoveanu, primarul comunei.
Pentru pensionarii din Poiana, „ceaiul de la ora 5” este un adevărat eveniment şi o ocazie bună să se mai întâlnească cu vechile cunoştinţe. Ieri, în parc, printre pensionarii prezenţi s-a aflat şi fosta învăţătoare a lui Alin Moldoveanu, originară din Poiana Câmpina.
3
2
4
5
6

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *