Politica

Puterea şi opoziţia din Câmpina v-au trimis scrisori. Ce le răspundeţi?

Primarul Horia Tiseanu şi consilierii locali ai PDL au trimis cetăţenilor o scrisoare prin care explică, din punctul lor de vedere, ce s-a întâmplat la şedinţa de luna trecută a CL, când mai multe proiecte de hotătâre au fost respinse de „monstruoasa coaliţie formată din USL şi PP-DD”. Ulterior, reprezentanţii coaliţiei care deţine acum puterea locală (viceprimarul Ion Dragomir, consilierii locali ai USL şi PP-DD, dar şi senatorul George Severin, consilierii judeţeni Jenica Tabacu şi Virgil Guran) au trimis şi ei o scrisoare cetăţenilor, exprimându-şi, evident, punctul lor de vedere cu privire la deciziile luate în respectiva şedinţă a CL.
Noi vă prezentăm ambele scrisori, cu precizarea că evităm să facem orice alt comentariu pe aceată temă. La momentul respectiv, am scris despre hotărârile Consiliului Local Câmpina şi despre discuţiile care au avut loc în şedinţa CL.

PDL 1
PDL 2

USL 1
USL 2

16 Comments

 1. mihai says:

  si noi avem de pierdut……aici in Campina toti trebuiesc schimbati.!!!!

 2. anna says:

  Mare dreptate au cei de la USL !

 3. Rusinica says:

  Incept eu: scrisoarea PDL pare ok, adica informeaza oamenii…ceea ce ar trebui sa se intample peste tot…scrisoarea USL, este fix un fel de campanie electorala marca „Virgil Guran creeaza locuri de munca”. Cum ar zice un apropiat „RUSINICA” USL pentru asemenea porcarii!

 4. Marius says:

  Eu le-am raspuns deja, voi Presa, ati ignorat mesajul! Incorect si curat-murdar domle’! V-ati trezit cam tarziu stimati ziaristi!

 5. horia plictiseanu says:

  PDL ar castiga detasat orice campionat de dezinformare. Nici o noutate faptul ca Tiseanu nu zice o vorbulita despre tarasenia cu Calea Dacia, unde doare cel mai tare.

 6. Valy says:

  Mi se pare mie sau scrisoarea celor de la USL-PPDD este un COPY-PASTE dupa modelul PD-L,numai ca interpretarea e altfel?Dar ce s-a facem, daca profesorul copieaza atunci s-a copieze si elevii doar d-aia e democratie(de stanga).Urez tuturor celor care fac comentarii sanatate si minte luminata ca s-a vada ce s-a facut in Campina si s-a fie mandri de un oras asa de frumos si curat.

 7. Believe says:

  voi astia de la USL…mintiti la TV, mintiti in presa scrisa si pe internet si acum mintiti in scrisori! Eu le raspund: aveti oportunitatea sa va alaturati lui Nastase in puscarie, ce mai asteptati?

 8. Rusinica says:

  For Valy: „s-a” e gresit, „sa” e corect. Dar per total ai dreptate.

 9. horia plictiseanu says:

  Vai, Believe, cat de dramatic! Daca astia de la USL mint, spuneti voi adevarul cu privire la Calea Dacia. Sa vezi tu atunci ce colegi ar avea Nastase.

 10. Un suporter says:

  Cine mai crede un cuvant din ce spun liderii USL ??? Ne=au convins si la nivel local si in cele 5 luni de guvernare. Dintre doua rele, aleg raul cel mai mic, macar astia fac ceva dar PSD-ul cat a fost la putere nu au facut de cat sa fure fara sa lase nimic in urma

 11. elvisarghir says:

  A inceput circul, urmeaza pomenile,apoi marea pacaleala, dupa care linistea. Si cei pacaliti vor fi din ce in ce mai multi !

 12. miky says:

  Scrisoarea celor de la PDL fix ca la gradinita au parat pe cineva pe baza minciunilor, de ce trebuie sa dezimformeze PDL in loc sa puna mana toti sa faca ceva bun pentru comunitatea noastra?

 13. Apache says:

  Ce treaba are Severin senatorul cu consiliul local???

  Daca are vreo treaba/legatura cu problema reala dezbatuta, in afara de o promovare de sine de 2 lei, va rog sa imi explicati si mie…

 14. USL=Criza economica says:

  Ce dezinformeaza domnule PDL? USL minte, dezinformeaza, la fel ca pe vremea lui Ceausescu, numai ca acum au mai multi bani(furati bineinteles de Nastase, Voiculesc si Iliescu). Ce au dezinformat, au zis exact care e realitatea in Campina…adica USL blocheaza proiecte ca asa vor ei…rusine!

 15. H1N1 says:

  Raspund PDL: continuati pe plan local ce ati inceput si lumea va fi in continuare alaturi de voi. Raspund si USL si in special lui Guran: nu mai MINTITI lumea cu pomeni electorale!

 16. Cristina Mihai says:

  Citesc,ma amuz…marea majoritatea a celor care posteaza aici sunt cetateni care au interes s-o faca…unii sunt pe stanga,altii pe dreapta,in fine,chestiune de gust…Ca un cetatean,care nu fac politica ma intreb si eu,ca si altii,incotro?!Vor urma vremuri teribile si din pacate romanii nu sunt inca o natiune…asa ca scapa cine poate…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *