Politica

Roberta Anastase, din ce în ce mai des pe la Câmpina…

Roberta 1Mai întâi, la o şedinţă cu reprezentanţii PDL din Câmpina şi localităţile vecine. Apoi, săptămâna trecută, la Fibec, la o discuţie cu deputatul Florin Anghel despre candidaţii la alegerile parlamentare în Colegiul 1 Senat şi Colegiul 2 Deputaţi, cele care includ şi municipiul Câmpina. Astăzi, Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, a apărut din nou la Câmpina, de această dată la Muzeul Memorial „B.P.Hasdeu”. Adică, la Castel, la Jenica Tabacu. Roberta Anastase a venit singură şi părea că însoţeşte un grup de pensionari din Ploieşti, veniţi să vadă muzeul. Dar a stat foarte puţin de vorbă cu aceştia, a intrat câteva minute în castel, apoi a plecat. A fost o acoperire perfectă pentru o scurtă discuţie politică, sau pur şi simplu, o vizită la muzeu. În orice caz, nu poate fi o vizită întâmplătoare. Mai ales că urmează o şedinţă importantă la PDL Câmpina, în perspectiva campaniei electorale, alegerilor parlamentare şi a viitoarelor alianţe politice.
Roberta 2

10 Comments

 1. mihai says:

  O fii venit pt. o sedinta de spiritism……cine stie, poate l-a intrebat pe Hasdeu cine castiga alegerile!!!!!!!!

 2. ela says:

  a inceput plimbarile cu pensionarii din colegiul ei. un muzeu, un parc si o friptura

 3. Olgutza says:

  Vorbiti prostii! Roberta Anastase n/ar veni la Campina pentru o plimbare cu babele sau o friptura, daca a venit pai a venit pentru ceva important nu ca sa se afle in treaba. Sunt absolut convinsa ca la Campina se pun la cale multe lucruri importante in politica.

 4. mihai says:

  Da , cum ar fi …Forta Civica cu Arghir si Corcodel…..te doare capul…

 5. Cristina Mihai says:

  A venit singura,sau cu sppistii?Cand era sefa la Camera deputatilor se ducea la coafor cu sppul dupa ea…

 6. Rapold says:

  @Mihai-Subscriu total la postarile tale.
  Astia chiar mai cred ca vor fi alesi de ROMANI?! Este problema lor! Eu le prevad aceiasi iesire din Istoria Romaniei precum taranistii!

 7. elvisarghir says:

  Se pare ca lista redusilor mintali este scurta , vreo doi baieti care se dau doamne si o doamna care se da barbat , cat despre comentariile lor te doare capul . Spitalul Voila asteapta numele si adresa pentru ai recupera daca se mai poate .

 8. admin says:

  Domnule Arghir, dumneavoastra ii jigniti pe cei care comenteaza pe acest site sau n-am inteles noi bine? Poate ar fi mai corect sa va retrageti cuvintele. Nu credem ca un astfel de limbaj este demn de un om politic, un fost consilier local, o persoana care a candidat la o demnitate publica si, poate, va mai candida.
  Noi am incercat permanent sa respingem comentariile care contin injurii, jigniri sau atacuri la persoana, comentarii referitoare la persoanele publice despre care scriem. Dar de acum inainte vom respinge si comentariile prin care sunt jigniti cititorii si comentatorii acestui site, ale caror pareri politice sunt, evident, impartite, lucru foarte normal, de altfel.

 9. elvisarghir says:

  RETRAG APRECIERILE ! DAR RAMAN CU CONVINGEREA CA FOARTE MULTI COMENTATORI SUNT PERSOANE CARE ISI ASCUND ADEVARATA IDENTITATE DIN DOUA MOTIVE : UNII SUNT CONSILIERI LOCALI IAR ALTII SUNT POSTACII DE SERVICIU AI UNOR PARTIDE . ACUM SPER CA VETI INTELEGE ATITUDINEA MEA CARE DE FIECARE DATA AM POSTAT CU NUMELE MEU , DESI AM LOGISTICA NECESARA CAT SI PERSONAL DESTUL SA FAC POSTARI MAI MULT DECAT ALTII . NU SIMT NEVOIA SA FIU LAUDAT DE APLAUDACI. ar fi foarte util daca a-ti putea bloca comentariile scrise din aceeasi locatie de aceeasi persoana evident , dar sub 5-6 nume .

 10. khkjh says:

  domnule arghir se vede din comentarii ca nu sunteti un diplomat. vorbiti exact ca in piata. e rusinos pentru ce pretentii aveti.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *