Senatorul Severin exclude o schimbare a majorităţii parlamentare

Categorie: Politica 2 septembrie 2012

George Severin Senatorul Severin exclude o schimbare a majorităţii parlamentareMâine începe o nouă sesiune parlamentară, ocazie cu care vom putea afla dacă se va schimba ceva în ceea ce priveşte majoritatea parlamentară mai ales acum, după reinstalarea preşedintelui Traian Băsescu la Cotroceni. Senatorul câmpinean George Severin (PSD) exclude o schimbare a majorităţii parlamentare şi este convins că Guvernul Ponta nu se află în pericol. „O schimbare de Guvern, generată de o modificare a majorităţii parlamentare nu mi se pare posibilă. După ce UNPR a semnat cu PSD pentru Alianţa de Centru Stânga, care face parte din USL, aproape că nici nu mai contează cum votează UDMR şi minorităţile naţionale. Chiar dacă vor mai fi cazuri izolate de parlamentari care vor pleca din USL, nu cred că se poate înclina balanţa în asemenea măsură încât să ajungem la o schimbare de guvern. În privinţa coabitării cu Traian Băsescu, nu cred că este oportună o nouă suspendare a sa, iar după reinstalarea sa la Cotroceni, fie va urma o avalanşă de dosare, fie va sta ceva mai liniştit, pentru că, totuşi, votul populaţiei a fost covârşitor”, a declarat George Severin în cadrul unei conferinţe de presă organizate vineri.

În ceea ce priveşte principalele iniţiative legislative din noua sesiune parlamentară, Severin spune că acestea „se referă la validarea ordonanţelor emise de Guvernul României în perioada vacanţei parlamentare, cele mai importante fiind cele de natură economică, şi aş aminti aici doar ordonanţa privind plata TVA la încasare, dar vom discuta şi posibilitatea reducerii TVA la o serie de alimente de bază, aceasta şi în funcţie de negocierile cu FMI. De asemenea, un alt proiect important consider că este cel privind reînfiinţarea Poliţiei Rurale, fiind multe zone în ţară unde chiar este necesar acest lucru. Nu în ultimul rând, vom pregăti structura viitorului buget pentru anul 2013”.

4 comentarii to “Senatorul Severin exclude o schimbare a majorităţii parlamentare”


 1. miky spune:

  sper sa nu mai candideze Severin din partea USL…sa lase pe altcineva care vrea sa se implice…nu dor la conferinte de presa.

  RăspundeRăspunde
 2. cetatean spune:

  tot el va candida la senatori

  RăspundeRăspunde
 3. Rusinica spune:

  senator, ne-senator, ce a facut pentru Campina?

  RăspundeRăspunde
 4. Un Campinean spune:

  Va candida din partea PSD dupa care va emigra la PPDD nu de alta dar am votat un senator de dreapta (severin pdl) si am unul de stanga (severin psd) Traseismul asta nene Bitza !!!!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF