Administratie publica

Sera Câmpinei intră în modernizare. Costuri – peste un milion de lei

La ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, s-a aprobat şi alocarea a 1,2 milioane lei (12 miliarde de lei vechi) pentru consolidarea şi modernizarea Serei floricole din municipiu. Este vorba despre „sera mare”, construită în perioada 1964-1965, şi „sera mică”, realizată în perioada 1983-1984, ambele aflate acum într-un stadiu avansat de degradare.Iată şi în ce vor consta principalele lucrări care se vor executa acolo: refacerea parţială a structurii de rezistenţă; montarea de policarbonat rezistent la ultraviolete, la impact, cu înaltă rezistenţă la caldură şi la foc; montarea de trape de aerisire şi sistem de umbrire.
Modernizarea „serei mari” costă 991.400 lei, iar a „serei mici” – 207.100 lei.

5 Comments

 1. Rusinica says:

  Policarbonat…12 miliarde lei vechi? Bravo mai consilierilor USL…sunteti sub limita bunului simt!

 2. Ovidiu says:

  Trebuia aprobata suma in februarie,ca lucrarea sa se execute vara, nu cand vine iarna.

 3. Marius says:

  Intrebarea e: serele vor vinde si publicului larg? Sau va fi ca pina acum, doar pentru onor primaria si onor Consilieri?!?

 4. Mihai says:

  Hei,hei…ia uitati-va,pe site-ul primariei cine o sa se ocupe de sere….City Managerul……pai daca vine ala ,poate nu mai semneaza lucrarea ca e prea scumpa…., de aceea o fac cat mai repede …….. ce daca e iarna……banu sa iasa…..

 5. Iulia says:

  Ce nu stie multa lume despre serele acestea este ca aceste doua constructii de sticla nu sunt folosite in exclusivitate pentru producerea florilor necesare infrumusetarii municipiului. Doar aproximativ 50% din suprafata este folosita in acest scop.Restul…culturi inutile pentru oras: flori taiate, flori de apartament, ceva verdeturi care au luat mereu drumul deja mentionat de Marius si nu numai.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *