Eveniment

„Serbările Toamnei” – Câmpina 2012, momentul lampioanelor

Lampioane 1La ediţia din acest an a Festivalului „Serbările Toamnei”, focul de artificii a fost înlocuit de „momentul lampioanelor”. S-a dorit a fi un moment special, deosebit. Lampioanele au fost lansate de undeva din zona Hotelului Muntenia, în timpul concertului Direcţiei 5. Oamenii erau cu faţa spre scenă (normal) şi cu spatele spre lampioane, dar a fost suficient să se întoarcă doi-trei, pentru ca apoi toată lumea să-şi schimbe direcţia…
Ceva s-a întâmplat, totuşi, în legătură cu acest moment. În mod cert, nu au fost 400 de lampioane, aşa cum au anunţat organizatorii. În schimb, am văzut câmpineni având asupra lor unul sau două lampioane. Nu ştim dacă le-au primit sau le-au luat singuri, dar unii le-au aprins şi le-au dat drumul spre cer, alţii au plecat cu ele acasă. Evităm să comentăm acest fapt, atâta vreme cât nu dispunem de informaţiile necesare.
Oricum, finalul „Serbărilor Toamnei” a fost plăcut, chiar special. Cu Direcţia 5 pe scenă, cu lampioane pe cer şi care alegorice printre spectatori s-a încheiat ediţia a V-a a Festivalului „Serbările Toamnei”, Câmpina 2012.
Lampioane 2
Lampioane 3
Lampioane 4
Final 1
Final 2

5 Comments

 1. anna says:

  asa s.a intamplat …au plecat cu ele acasa……in fine asa se intampla cand organizarea este la pamant……dar momentul in sine …a fost foarte frumos,special!

 2. mihai says:

  suntem in Romania…vrei totul perfect????, nu se poate. a iesit destul de bine,singura obiectiune , paza si ordinea, Politia comunitara platita degeaba,s-a mai si furat cate -un telefon,colorati cat cuprinde……….

 3. ionel says:

  Concluzia fum, fum fummmmmmm de la gratare care a deranjat toti locatarii din blocurile de pe centru si care nu au avut cuvinte prea bune pentru primar si restul. Pe langa zgomat si vacarm fumul i-a intoxicat, propunem viitoarele serbari la Slobozia in cartierul rezidential in fata casei dl. primar

 4. Ciprian Murariu says:

  Serbarile Toamnei, in Campina, s-a dovedit a fi doar un efort din partea administratiei publice si a institutiilor de invatamant din municipiu, de a face mai frumoase doua zile din viata plina de griji si de nevoi a campinenilor. Din pacate, societatea civila si-asa slab reprezentata in Campina, nu s-a implicat deloc. Aici nu ma refer la bruma de ONG-uri din municipiu. Mi-ar fi placut sa vad competitii prietenesti intre echipe ale unor societati comerciale din Campina, sa vad concursuri de tot feluri, haioase, antrenante, vesele! …. Din pacate suntem invatati sa cerem de la administratie si sa carcotim cand nu ne convine faptul ca suntem chibiti …

 5. Dico Emil says:

  Carcoteli:
  – lipsa unui program clar/punctual, macar pe site-ul primariei daca nu mediatizat, si mai ales respectat.
  – scena pe care mai mult s-au facut teste de sunet decat s-a cantat. Chiar nu se poate sa se testeze inainte de a fi montate in alta parte, si mai ales nu noaptea ?:)
  – nu inteleg deloc ce a costat 2.3 milliarde… Eu personal sunt sigur ca in banii astia, puteau sa faca toate cotomediile gratuite macar, transportul in comun si o bere+3 mici gratuit.
  – shopping-ul a inlocuit terasele, cu toate ca trebuia sa fie invers, poate mergea „organizat” inspre bulevard

  V-as spune si lucruri bune, dar n-am inteles nimic din tot ce a fost, si sincer mi-a fost lene sa stau sa campez centrul non-stop doar doar se intampla ceva. Mie personal mi s-a parut balci, cu exceptia eforturilor depuse de tineri si invatamant. Astept Sinaia Forever 🙂

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *