Administratie publica

Virgil Guran şi Ion Dragomir sunt noii reprezentanţi ai CL Câmpina în CA al Spitalului Municipal

Cele două proiecte privind numirea reprezentanţilor Consiliului Local în consiliile de administraţie ale spitalelor câmpinene au trecut fără prea multe discuţii, în şedinţa de joi seară. Consilierul judeţean Virgil Guran (PNL) şi viceprimarul Ion Dragomir (PSD) fac parte din Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal, supleanţi fiind desemnaţi consilierii Adrian Piţigoi (PP-DD) şi Rodica Papuc (PNL). În Consiliul de Administraţie al Spitalului Voila au fost numiţi consilierii locali Elena Albu (PDL) şi Luminiţa Dumitrescu (PP-DD), iar ca supleanţi – Daniel Ioniţă (PNL ) şi Mihai Tifigiu (PP-DD).
O precizare se impune, totuşi. În conformitate cu Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, modificată şi completată, persoanele numite de consiliile locale în consiliile de administraţie ale spitalelor trebuie să aibă studii economice sau juridice, condiţie pe care nu o îndeplinesc toţi cei desemnaţi de CL Câmpina şi meţionaţi mai sus.

6 Comments

  1. Iulia says:

    Felicitari Dl Guran, avem incredere in dvs ca veti face treaba buna pentru Spitalul Municipal. Succes!

  2. Rusinica says:

    O sa faca super treaba! O sa-si bage in buzunar treaba..

  3. ianis says:

    Bafta multaa Virgil Guran

  4. cetatean says:

    Asa baieti, cum v-au invatat, bagati mana la dulceata

  5. Olgutza says:

    V/as ruga sa nu uitati ce datorii uriase avea spitalul munciipal si ce contracte=hotie se incheiau acolo cand dna Titei era director economic.Aia a fost perioada in care spitalul a devenit o afacere pentru unii pedelisti. Lucrari la spital au facut firme cu manageri de la toate partidele, nu are nimeni de ce sa se planga. Doar pentru pacient nu s-a schimbat nimic.

  6. Dan says:

    cred k a demonstrat k este un om cu coloana vertebrala si va demonstra in continuare,dl Guran si va face ce e bine pt spitalul din Campina ….multi sunt si vor fi cei care „isi baga in buzunar treaba „

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *