Administratie publica

Virgil Guran: „Vrem să facem ordine la Spitalul Municipal Câmpina, nu există alte interese!”

După cum scriam în urmă cu câteva zile, Consiliul Local Câmpina i-a desemnat pe consilierul judeţean Virgil Guran (PNL) şi pe viceprimarul Ion Dragomir (PSD) să reprezinte municipalitatea în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă a USL, Virgil Guran a declarat că la spital sunt multe nereguli care trebuie clarificate. „Vrem să facem ordine acolo, să vedem pe ce s-au dus banii alocaţi de la bugetul local, să vedem de ce spitalul se află în această stare de continuă degradare, iar la final vom vedea dacă cei care conduc acum mai au căderea să o facă în continuare… Sunt mult lucruri care trebuie clarificate, începând de la contractul păgubos cu Romgermed Bucureşti, care încă mai afectează instituţia, şi până la unele achiziţii destul de dubioase. Cum a fost posibil să se dea 8 milioane de lei pe nişte capace de toaletă, iar după câteva zile acestea să fie deja schimbate?!”, a spus Virgil Guran.
Acesta a mai afirmat că nu are nici un interes persoanl sau de altă natură în ceea ce priveşte spitalul, că va prezenta public toate neregulile descoperite la spital şi că, până la alegerile locale din vara acestui an, partidele care formează acum USL nu au avut acces la informaţii legate de Spitalul Municipal.

8 Comments

 1. andra says:

  asa este , sunt mult prea multe nereguli in acest spital…trebuie facut ceva …multumim dl Virgil Guran!

 2. elvisarghir says:

  Contactul cu firma respectiva a fost facut pe vremea guvernarii PNL . Astept cu interes publicarea tuturor contractelor incheiate de spital din 2004 incoace . Ar fi foarte interesant !!!

 3. Rusinica says:

  Interesant sau Penal?:)

 4. HP-sin says:

  Este ca in poveste: Lupul paznic la oi!!!

 5. donitz says:

  D-lor Guran si Dragomir,aveti grija ca ce ziceti trebuie sa si faceti.Nu de alta dar spitalul ramane in continuare o vaca de muls pt unii iar campinenii contribuie cu taxe si impozite la buzunarul[pana la genunchi ] al lor .Lucrez aici si stiu ce vorbesc.Un medic chirurg pleaca cu 3 4000 de lei zilnic acasa,ginecologii,internistii ganditi va daca banii acestia ar intra in contul spitalului.La morga se incaseaza 100-150 lei de mort de catre morgagiu ,cu toate ca exista tarif al spitalului de 65 lei cam mic fata de alte spitale unde minimul este de 100 lei.Pot sa spun fara greseala ca pe poarta spitalului ies zilnic 100 000 lei ron pe putin bani negrii,care fiscalizatii ar fii cea mai mare suma in afara de taxe si impozite adusa bugetului super sarac.Dar binenteles ca nimeni nu va lua masuri [cu toate ca vorbim se delapidare si FURT ]pt ca nu-i asa toti o sa dam nas in nas cu doctorul si popa macar odata-n viata sau moarte dupa caz.

 6. Ing. A. Florescu says:

  Sistemul este corupt. Domnii Ponta si Antonescu, salvatorii neamului romanesc, sa faca ce au promis, daca pot. Parerea mea este ca au fost niste minciuni electorale demagogice tipic perioadei comuniste. Sa le fie rusine.

 7. Horia Tiseanu says:

  Reprezentantii USL chiar nu au avut informatii despre spital?
  Oare ce partid are la suflet directorul medical? Nu cumva cel cu voturile pentru referendum?

 8. Un Campinean says:

  Multe minciuni am auzit in ultimii 22 de ani iar asta este una dintre cele mai amuzante. Guran Virgil face ordine in spitalul municipal, asta inseamna ca vor concedia femeile de servici

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *