Administratie publica

A fost aprobată lista viitorilor locatari de la blocul ANL din Turnătorie

Bloc ANLAgenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) şi Primăria Câmpina au încheiat protocolul de predare-primire a celor 20 de locuinţe din blocul ANL construit în Cartierul Turnătorie. Este vorba despre 20 de garsoniere şi apartamente care vor fi închiriate tinerilor sub 35 de ani. De fapt, 16 locuinţe au fost repartizate tinerilor, iar patru locuinţe sunt destinate unor familii evacuate din casele retrocedate foştilor proprietari. Lista cu viitorii locatari ai blocului ANL a fost aprobată de Consiliul Local în cadrul ultimei şedinţe. Pentru aceste locuinţe au fost depuse 66 de cereri. Cinci solicitanţi au fost declaraţi neeligibili, deoarece fie au avut dosarele incomplete, fie au împlinit 35 de ani înaintea perioadei de depunere a cererii. Astfel, au rămas 61 de solicitanţi eligibili, care au fost departajaţi pe baza criteriilor stabilite tot de Consiliul Local.
Iată lista completă a solicitanţilor, aşa cum a fost aprobată de Consiliul Local şi afişată la sediul Primăriei Câmpina.
Lista prioritati bloc ANL

10 Comments

 1. Believe says:

  Bravo domnule primar pentru ca v-ati agitat pentru acesti oameni si nu va lasati intimidat de actiunea celor de la USL de a minti, denigra si prosti lumea!

 2. IRIMIA CORINA says:

  Va asigur ca aceste locuinte au fost date pe merit, s-a tinut cont de stare civila, de copii si de situatia locativa a solicitantului!

 3. USL=Criza economica says:

  Ma mir ca astia de la USL si PPDD n-au facut vreo manevra nefasta sa isi bata joc si de initiativa asta a primarului.

 4. miky says:

  voi pedelisti care va acoperiti toate mizeriile care le faceti de ce nu spuneti ca si copii consilierilor locali Telegescu si Cercel au avut acces la garsoniera chiar asa situatie grea sa aiba ei? Nici macar nu sunt casatoriti…RUSINE fata de adevaratele cazuri sociale.

 5. admin says:

  Pentru clarificarea situatiei la care faceti referire (Miky), trebuie sa precizam ca numai primii 16 de pe lista au obtinut locuinte in blocul ANL din Cartierul Turnatorie, pentru ca au avut cel mai mare punctaj. Cereri au depus mai multe persoane sau familii tinere, dar fiind doar 16 apartamente si garsoniere disponibile, nu toata lumea a obtinut repartitie. Noi am publicat lista completa a solicitantilor si am mentionat faptul ca este vorba despre 16 locuinte.

 6. IRIMIA CORINA says:

  miky invata sa te documentezi inainte de a critica!

 7. Horia Tiseanu says:

  Miky inteleg ca faci parte din camarila USL sau PPDD. Dar sunt uluit de postarea ta! Fie esti total ignorant(a) fie vrei sa manipulezi grosolan cititorii acestei pagini. Copiii celor doi consilieri nu au primit locuinta. Cine doreste poate accesa hotararile consiliului local si va vedea.
  Pacat ca la adapostul anonimatului se pot scrie asemena minciuni grosolane.
  Acestea sunt metodele actualei puteri de a-si mentine puterea? Jalnic.
  P.S. Cercel a fost consilier local pana in iunie 2012.

 8. Dan says:

  Sunt un membru din cele 16 familii, viitori locatari, vreau sa ii multumesc celor din primarie care s-au ocupat de noi caci stiu ca a fost o adevarata echipa ce a lucrat acolo! nu am nici o „culoare” politica nu am nici un interes nici nu sunt nepotul niciunui consilier pur si simplu eu si familia mea suntem oameni simpli care nici macar o floare nu am dus la primarie , dar sufletul nostru va este etern recunoscator si sper ca aolo undeva intr-o carte a lui Dumnezeu sa fiti mentionati voi cei ce ati facut in sfirsit ceva pt cei ce au nevoie !

 9. Hai Romania says:

  miky este Alexandru Vane, sef la PNL tineret….q.e.d.

 10. Popescu Florin says:

  Ce frumos, face cineva ceva, sa zicem pentru comunitatea in care traieste ca oricum nu se duce nimeni cu ele pe partea cealalta nici voi nici copii vostrii si nici nepotii vostrii si hopa topa sariti toti neavenitii sa faceti ceva gen campanie electorala la pdl usl ppdd. Am inteles de mult ca tara asta e condusa de „cultii” Romaniei, aia care isi vand voturile unor lichele indiferent de partid pe o paine, ulei, caciuli si 50 de lei (asta era minimul care sa dadea la bv de png in caminele universitare)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *