Politica

ARD Prahova a depus astăzi lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

ARD 1În această dimineaţă, la Biroul Electoral Judeţean de Circumscripţie Nr. 31 Prahova au fost depuse listele cu candidaţii Alianţei România Dreaptă pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Au fost prezenţi toţi candidaţii din judeţ. „Sperăm şi avem încredere că va fi un rezultat bun pentru ARD la alegerile parlamentare. Evit să fac pronosticuri pentru că surprize pot apărea oricând şi de o parte, şi de cealaltă”, a afirmat Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova. Vă reamintim că, din partea ARD, în Colegiul 1 Senat (Câmpina şi Valea Prahovei) candidează medicul chirurg Alexandru Matei, iar în Colegiul 2 Deputaţi – Alexandru Anghel. Iată lista completă a candidaţilor ARD Prahova, ale căror dosare au fost validate astăzi de BEJ. Singura modificare faţă lista iniţială (cea făcută publică după validarea candidaţilor de către Biroul Central) este la Colegiul 4 Deputaţi, unde Sofia Mihailescu candidează în locul lui Cristian Zaharia.
ARD 2

Colegiul 1 Senat – Alexandru Matei (PDL)
Colegiul 2 Senat – Simona Schnelbach (Forţa Civică)
Colegiul 3 Senat – Gabriel Sandu (PDL)
Colegiul 4 Senat – Adrian Semcu (Forţa Civică)
Colegiul 5 Senat – Andrei Volosevici (PDL)

Colegiul 1 Deputaţi – Cristian Burlacu (PDL)
Colegiul 2 Deputaţi – Alexandru Anghel (PDL)
Colegiul 3 Deputaţi – Daniel Neagoe (PDL)
Colegiul 4 Deputaţi – Sofia Mihăilescu (PDL)
Colegiul 5 Deputaţi – Mihai Apostolache (PDL)
Colegiul 6 Deputaţi – Dragoş Gunia (PDL)
Colegiul 7 Deputaţi – Dan Ciolac (PDL)
Colegiul 8 Deputaţi – Cristian Apostol (PDL)
Colegiul 9 Deputaţi – George Ionescu (PDL)
Colegiul 10 Deputaţi – Adrian Dobre (PDL)
Colegiul 11 Deputaţi – Roberta Anastase (PDL)
Colegiul 12 Deputaţi – Cătălina Bozianu (PDL)

(Sursă foto – „Adevărul” Ploieşti)

13 Comments

 1. Tatulici Ion says:

  Cat tupeu trebuie sa aiba aceasta doamna,Roberta Anastase!O tara intreaga a vazut-o cum a falsificat votul la legea pensiei,in camera deputatilor,iar acum doamna Roberta Anastase vine sa ceara din nou votul prahovenilor,adica sa-i mai pacaleasca inca odata,cu azazisa cale dreapta…

 2. Lenesu' says:

  ARD-ul asta nu e altceva decat PDL. E dreptul fiecarui OM sa candideze, iar lista asta de oameni are o exceptie: Roberta Anastase! Si-a pierdut calitatea de om cand a furat pensiile fara sa clipeasca (pe ea nu o intereseaza, are bani destui, si ea si familia ei). Mai mult, dupa ce ii condamna pe saracii pensionari la o viata in mizerie, mai are si tupeul sa se duca la ei cu fata de om bun si cu voce mieroasa, ca sa ii mai prosteasca o data. Un OM trebuie sa dea dovada ca are si suflet!

 3. Hai Romania says:

  Asta cu pensiile e o prostie! Lui bunica-mea nu i-a scazut pensia, i-a crescut-o cu 10 lei, insa au scazut de la aia cu pensii nesimtite,cum trebuia!

 4. tanga says:

  haida-de!!!
  neagoe, tunaru’ de la posta, care a vandut baza de date cu clienti si a cedat elegant toate contractele mari ale postei catre firma total post care nu e straina de familia persoanei care l-a propulsat in politica, pe un criteriu simplu si clar: „abilitatile” manageriale comune tuturor masculilor….
  bleah, ddn-ule, esti jalnic!

 5. Valy says:

  Dl.Tatulici si Lenesu, dar de Ponta cu plagiatul ati uitat?Dar de Antonescu cu lipsa de la servici????Rog seriozitate macar in acest minunat mic municipiu.
  PS. Se spune ca orasul Campina are cei mai multi intelectuali, asa ca desteptativa si scoateti-va ochelari de cal si priviti macar in fiecare zi un alt post de televiziune,nu numai antena3.Cu respect.

 6. Hai Romania says:

  Nu numai Antena3, dar si OTV, ca altfel ne scade numarul de neuroni. Fata de candidatii USL, cei de la ARD par mult, mult mai bine pregatiti si au o prestanta mult mai ok. Si asa, per total, ca ies de la un partid si dupa se muta la altul, cum stim noi toti un caz la Campina, tot aia e!

 7. marian says:

  Domnul Valy daca tot pomeniti de intelectuali trebuie sa va spun ca „servici” se scrie corect „serviciu” iar in contextul dumneavostra „ochelari” se scrie cu doi ” i „.

 8. horia says:

  Nu inteleg ce cauta dl.dr Matei la ARD.oricat esti de obligat lui anghel,nu trebuia sa se umileasca in halul asta.Rusine,dl doctor

 9. Horia Tiseanu says:

  Vad ca au aparut doar 4 comentarii din 8. Inseamna ca celelalte contineau injurii.
  Dragi USL-isti, nu cu injuraturi castigati alegerile! Ocupati-va de Romania, ca sunteti la guvernare si maine-poimaine ajungen sa tinem lanterna Europei…

 10. Valy says:

  Dl.Marian eu sunt un muncitor intre intelectualii din acest oras. Dar totusi sa fim realisti,ati uitat cu totii cand ati injurat regimul Iliescu-Nastase cand au vandut Campina bucata cu bucata.Eu nu uit si de aceea votez moral ARD.
  Cu respect.

 11. Tatulici Ion says:

  Pentru Valy,
  Ce ma intereseaza pe mine asazisul plagiat al lui Ponta?Daca ponta a plagiat,inseamna ca mi-a redus pensia,salariul?Nu,pe cand Roberta Anastase a masluit votul la o lege,o lege care-i privea pe milioane de cetateni.Apoi,asazisul palgiat este din 2001,ceeace arata modul in care procedeaza Basescu…pac,cu pagiatul la dosar!!!

 12. Imperator says:

  Tatulici Ion, esti limitat si ingust, motiv pentru care nu cred ca e cazul sa isi bata lumea capul cu tine

 13. Hai Romania says:

  Bre, tu esti sigur membru la vreun partid:) Lasa-ne cu demagogia de 2 bani marca Antonescu the sleepy!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *