Administratie publica

Consiliul Local Câmpina desfiinţează postul de consilier juridic „ocupat” de Petre Ion Costache

După cum probabil se ştie, înainte de a deveni primar al comunei Băneşti, Petre Ion Costache a fost consilier juridic al Consiliului Local Câmpina. Contractul de muncă i-a fost suspendat în 2004, când a devenit primar. De atunci, postul a fost blocat, în conformitate cu prevederile legale. La şedinţa din 25 octombrie a Consiliului Local Câmpina, va fi aprobat un proiect de hotărâre care prevede desfiinţarea acestui post şi concedierea lui Petre Ion Costache, potrivit prevederilor articolului 65 din Codul Muncii.
După cum reiese din expunerea de motive a iniţiatorului proiectului (viceprimarul Ion Dragomir), din 2004 şi până în prezent, CL Câmpina a funcţionat fără probleme cu un singur consilier juridic şi, în consecinţă, nu se justifică menţinerea a două posturi de acest gen. Postul astfel desfiinţat poate fi redistribuit, prin hotărâre a Consiliului Local, într-o altă structură din cadrul Primăriei sau la instituţiile subordonate administraţiei locale.

4 Comments

 1. wefewf says:

  Se angajeaza „cineva’ la primarie si era nevoie de acest loc.

 2. Robert says:

  Nu vad de ce nu s-ar fi desfiintat, inteleg ca omul asta oricum n-a facut mare branza…

 3. alina says:

  Nu cred ca se va angaja „cineva” la primarie. „Cineva” a fost si Petre Costache, ca doar este ruda cu primarul Tiseanu. Acum problema este ca fostul jurist/primar o sa mearga acolo unde ii este locul si nu e cazul sa mai incurce lucrurile si la Primaria Campina

 4. Tiseanu Teodor says:

  Fostul primar din Banesti nu este ruda cu familia mea, nici din partea mamei care este de fel din Urleta, nici din partea tatalui. Daca tot comentati, nu mai credeti tot ce se vorbeste prin „gura targului”. O seara buna!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *