Administratie publica

Din 9 octombrie, se eliberează paşapoarte electronice şi la Câmpina

De marţi, 9 octombrie, Serviciul Public Comunitar de Eliberare a Paşapoartelor Prahova va deschide un punct de lucru şi la Câmpina. Acesta va funcţiona la parterul Direcţiei Economice (Calea Doftanei nr. 18), o zi pe săptămână, adică în fiecare marţi, între orele 10.00-14.00. La Câmpina vor fi preluate doar cereri pentru emiterea de paşapoarte simple electronice, iar termenul de eliberare este de 14 zile calendaristice.
Iată şi documentele necesare pentru eliberarea paşaportului simplu electronic:
– cartea de identitate, cartea de identitate provizorie sau, după caz, buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate, în original. Cartea de identitate provizorie va fi însoţită de certificatul de naştere în original;
– chitanţă taxă consulară (Trezorerie) – 32 lei;
– chitanţă taxă paşaport simplu electronic (CEC Bank) – 244 lei;
– paşaportul anterior, dacă acesta există.
Documentele se depun personal, de către solicitanţi. Termenul de valabilitate al paşaportului simplu electronic este de 5 ani.

1 Comment

  1. tania says:

    RUSINE ca un oras ca,Campina,municipiu,sa ii puna pe locuitorii sai sa astepte ca milogii,zile in sir,eliberarea buletinelor si a pasapoartelor.Cel mai jenant moment pentru un locuitor al orasului este sa stea la coada ca sa obtina buletinul si cand intri sa rezolvi problema ce sa vezi astepti 2 saptamani,iar trebuie sa te invoiesti de la servici,iar stai la coada ca pe timpul ,,impuscatului” RUSINE RUSINE RUSINE Se cheltuie in schimb bani cu programe de prost gust in centrul orasului ZGOMOTOASE si altceva……………………………….

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *