Social

Două persoane au fost reţinute pentru spargerea unor bancomate din Câmpina. Al treilea suspect este bolnav psihic

Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată, ieri, cu privire la o avarie survenită la un bancomat al unei agenţii bancare din centrul localităţii. Mai exact, era vorba despre distrugerea fantei de eliberare a banilor. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale a rezultat că în zonă a fost observat un autoturism suspect, în care au urcat doi bărbaţi şi o femeie. Din cercetări a rezultat că unul dintre bărbaţi este principalul suspect care acţionase asupra bancomatului. Cele trei persoane suspecte au fost văzute apoi la Comarnic, în timp ce încercau să spargă un nou bancomat. Au fost oprite în trafic şi imobilizate de poliţiştii rutieri pe raza oraşului Sinaia.
Cercetările au fost preluate de o echipă operativă formată din judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, Poliţiei Municipiului Câmpina şi staţiunii Sinaia. Asupra suspecţilor, au fost găsite dispozitivele folosite la activitatea infracţională, dar şi sume de bani care demonstrau că acţionaseră fraudulos asupra a două bancomate din Câmpina.

„În urma cercetărilor, a fost dispusă reţinerea unui bărbat domiciliat în Bucureşti şi a unei femei din judeţul Ilfov. Faţă de cel de-al treilea suspect, un bărbat din judeţul Braşov, a fost luată măsura internării într-o unitate medicală de specialitate, întrucât se află în evidenţe ca având unele afecţiuni medicale şi urmează tratament medicamentos în acest sens. Poliţiştii au stabilit pe parcursul cercetărilor faptul că cele trei persoane sunt suspectate de comiterea unor fapte similare comise pe raza altor localităţi, dar şi a judeţelor limitrofe, motiv pentru care cercetările au fost preluate de către Parchetul Curţii de Apel Ploieşti”, se menţionează în comunicatul de presă remis de IJP Prahova.

1 Comment

  1. Believe says:

    Asa baieti, dupa Nastase.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *