Administratie publica

Fostul sediu al Fundaţiei „Dr. Dinu” a intrat în reabilitare. Aici ar putea funcţiona Casa Căsătoriilor

Imobil bulevard 1Zilele trecute, în curtea fostului sediu al Fundaţiei „Dr. Dinu” de pe Bulevardul Culturii, a apărut un utilaj greu de la societatea EdilConst şi au fost instalate mai multe barăci. Imobilul, obţinut prin hotărâre judecătorească de Primăria Câmpina, a intrat într-un proces de reabilitare complexă, care include – lucrări de finisare a construcţiilor, instalaţii electrice interioare şi exterioare, instalaţii sanitare, instalaţii gaze, instalaţii termotehnice şi hidrotehnice, executare trotuare de gardă, alei carosabile, alei pietonale, evacuare ape pluviale, lucrări de arhitectură peisagistică etc.

Întreaga lucrare a fost estimată la 1.950.396 lei (fără TVA), iar din cele şapte oferte depuse, câştigătoare a fost desemnată societatea câmpineană EdilConst, care a avut preţul cel mai mic pentru această lucrare – 1.059.674 lei (fără TVA). Termenul în care societatea s-a angajat să finalizeze lucrările este de 12 luni, după care, Consiliul Local şi Primăria vor trebui să stabilească destinaţia precisă a acestui imobil. Iniţial, aici se dorea realizarea unui muzeu al oraşului, dar cum proiectul nu se mai află în planurile administraţiei locale, deocamdată, se caută noi soluţii.
În imobilul respectiv ar putea fi mutate Poliţia Locală şi mai multe compartimente din Primărie, care ţin de starea civilă şi evidenţa persoanei şi tot aici ar putea funcţiona şi Casa Căsătoriilor, despre care se vorbeşte de mai multă vreme la nivelul administraţiei locale.
Imobil bulevard 2

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *