Politica

Iată candidaţii ARD Prahova la parlamentare. Despre cei ai PP-DD… linişte deplină

Candidaţii USL pentru parlamentarele din 9 decembrie sunt cunoscuţi deja, fiind şi lansaţi oficial în cursa electorală. Se ştiu şi cei ai Alianţei România Dreaptă (ARD), chiar dacă nu a existat, încă, o lansare oficială. Iată candidaţii ARD, cu precizarea că ar mai putea interveni unele schimbări de ultimă oră, dar nu în colegiile care includ Câmpina, localităţile din jur şi Valea Prahovei.
Colegiul 1 Senat – Alexandru Matei (PDL)
Colegiul 2 Senat – Simona Schnelbach (Forţa Civică)
Colegiul 3 Senat – Gabriel Sandu (PDL)
Colegiul 4 Senat – Adrian Semcu (Forţa Civică)
Colegiul 5 Senat – Andrei Volosevici (PDL)

Colegiul 1 Deputaţi – Cristian Burlacu (PDL)
Colegiul 2 Deputaţi – Alexandru Anghel (PDL)
Colegiul 3 Deputaţi – Daniel Neagoe (PDL)
Colegiul 4 Deputaţi – Cristian Zaharia (PDL)
Colegiul 5 Deputaţi – Mihai Apostolache (PDL)
Colegiul 6 Deputaţi – Dragoş Gunia (PDL)
Colegiul 7 Deputaţi – Dan Ciolac (PDL)
Colegiul 8 Deputaţi – Cristian Apostol (PDL)
Colegiul 9 Deputaţi – George Ionescu (PDL)
Colegiul 10 Deputaţi – Adrian Dobre (PDL)
Colegiul 11 Deputaţi – Roberta Anastase (PDL)
Colegiul 12 Deputaţi – Cătălina Bozianu (PDL)

În ceea ce priveşte candidaţii PP-DD, aici e o nebuloasă totală. Probabil că în partid este fierbere, dar în exterior ajung doar zvonuri, de multe ori contradictorii. Nu credem că s-a mai întâmplat vreodată ca, înainte cu doar două săptămâni şi jumătate de începerea campaniei electorale, lista de candidaţi a unui partid să fie atât de secretă. Sau poate că nici nu există. Oricum, dacă ar fi să ne luăm după zvonurile care circulă, printre candidaţi s-ar afla şi doi câmpineni: Jenica Tabacu – în Colegiul 1 Senat şi Adrian Piţigoi – în Colegiul 3 Deputaţi.

10 Comments

 1. Hai Romania says:

  Fata de candidatii USL(Iliescu+Voiculescu), candidatii ARD merita toata aprecierea. Voi vota ARD.

 2. Lenesu' says:

  Cand ma uit la lista asta ma bufneste rasul! Unde sunt candidatii aia de la ARD???? Inafara de Semcu (fost PNL) si Simona Schnelbach de care nu am auzit (si nici nu cred ca se va auzi prea mult), toti sunt PDL, in frunte cu matematiciana tarii, Roberta Anastase, care a furat pensiile oamenilor cu o numaratoare miopa! Despre candidatii campineni… ce sa zic… nimic! Nu poti sa spui nimic despre niste oameni care apar doar ca sa serveasca interese electorale. Atat de mult au fost prezenti in viata campineana incat lumea stie doar ca unul este director de spital, iar altul este fiu de tata si amandoi candidati de conjunctura! Le-as ura succes, dar prea sunt de la PDL!

 3. Cristina Mihai says:

  Greii din PDL au fugit din Bucuresti,Udrea la Neamt,Blaga la Timis,iar MR Unguent este la Arad.Ce sanse are Roberta Anastase in Prahova?Zero barat…Prahovenii nu o pot uita cum a falsificat votul la legea pensiilor,nu pot uita ca tatal ei a fost o unealta a PCR si securitatii…

 4. anna says:

  E clar…votez USL !

 5. Teodor Tiseanu says:

  Multa bafta Alexandru Matei, Alexandru Anghel si Adrian Dobre!

 6. Valy says:

  Bafta

 7. un alegator says:

  vai mama ta si vai mama noastra daca vor fi multi ca tine in ce colegiu candideaza mai …….. Iliescu intoxicatule de pdl-isti

 8. robert says:

  Are si ARD puncte slabe, asta e evident, dar per total parca e mai putin prafuita decat lista de neocomunisti de la USL. Bafta ARD!

 9. Hai Romania says:

  Pai ce inseamna USL? Inseamna Nastase(puscarie), Iliescu(mineriade), Voiculescu(manevre), Dragnea(baron local), alaturi de Pontanescu(cele doua marionete penibile). Fata de astia, chiar si Roberta Anastase pare o sfanta.

 10. un om says:

  Sigur voi vota ARD. Doctorul Matei merită toata stima si respectul.daca va fi votat numai de cei operati de el îl va bate pe Biță Severin

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *