Administratie publica

Iată care sunt elevii din anii terminali, beneficiari ai burselor de performanţă

Consiliul Local Câmpina a aprobat lista celor 30 de elevi care, în anul şcolar 2012-2013, primesc burse de performanţă, acordate de la bugetul local. Este vorba despre elevi din clasele a XII-a şi a XIII-a de la liceele câmpinene, care au rezultate foarte bune la învăţătură şi nota maximă la purtare. Fiecare elev primeşte 200 lei pe lună.
Şi iată-i pe elevii care beneficiază de aceste burse:
– Diana Gabriela Enescu, Denisa Nicoleta Oprea, Oana, Mihaela Petre, Diana Andreea Boboc, Andreea Stănulescu, Maria Ruxandra Rădulescu, Ana Maria Răducan, Iulia Filip, Ioana Cătălina Dulamă, Alexandru Şica şi Andreea Chiran – de la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”
– Beniamin Mititelu, Laurenţiu Dutcă, Patricia Bălăşescu, Octavian Barbu, Georgeta Morcoţan şi Alexandra Moldoveanu – de la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati”
– Daniela Crăciunoiu, George Săcuiu, Ioana Ramona Danciu, Marian Stan şi Irina Bucşe – de la Colegiul Tehnic Forestier
– Silviu Creţu, Ioana Maghiar, Bogdan Plăianu, Vlad Văcaru, Alexandra Pestrea, Georgian Lazăr, Alina Nicoleta Badea şi Raluca Andreea Macovei – de la Grupul Şcolar Energetic

8 Comments

 1. jeny says:

  Consilul Local Campina sa acorde de la bugetul local elevilor din Scoala Generala sau Licee unde sunt probleme ptr. parintii care nu pot sa cumpere uniforme rechizite si strictul necesar ptr. intretinerea copiilor/ nu celor care deja provin din familii cu venituri mari ,marea majoritate fiind cu rezultate bune la invatatura.Un ajutor ar fi binevenit .Cu un singur salariu minim pe economie sau somaj nu poti acoperi toate cerintele scolare.MAI REFLECTATI .

 2. Believe says:

  Sa reflecteze USL-istii astia populisti, care in campania lui Guran de la locale promiteau marea cu sarea si acum au micsorat numarul de burse ca sa faca Fratila(consilier local PNL, directul de la Oglinda) festival!

 3. elvisarghir says:

  Cu cei 10 miliarde de lei care s-au dat la Castelul Hasdeu acum o saptamana , se puteau da cate 150 ron fiecarui copil de gradinita si de scoala care provine din Campina ca ajutor pentru rechizite. O singura conditie ar fi, ca la alegeri unii sa nu mai accepte sa primeasca bani pentru vot . Altfel ne vom lamenta degeaba , banii dati vor trebuii recuperati …

 4. USL=Criza economica says:

  Membrii USL au respins multe burse de studiu, ca mai apoi sa zica nea Nelu ca face si drege…frumos, nu?

 5. jeny says:

  Ma intreb cat se factureaza legal si cat intra in buzunarele personale la Castelul Hasdeu!! din munca cinstita nu poti supravietui .

 6. Tony says:

  Ideea celor de la USL este foarte buna…ar fi bine sa selecteze copii cu merite la invatatura dar care sa aiba si o situatie precara acasa. De ce sa dam 200 de lei copiilor lui Anghel, Tiseanu etc chiar daca invata bine cand acestia se scalda in bani?

 7. admin says:

  Copiii celor doi au 30 de ani, au terminat si facultatea de cativa ani buni. Sigur, dadeati doar un exemplu, am inteles, putem da multe exemple similare, toti politicienii locali au copii…
  Totusi, trebuie sa stiti ca in Campina exista si burse sociale. Se platesc tot de la bugetul local si se acorda elevilor cu situatii sociale precare, dar care merg la scoala, invata bine si se comporta bine. Aceste burse exista, iar numarul lor este mai mare decat cel al burselor de performanta. USL poate da mai multe astfel de burse sociale, poate veni si cu altfel de idei privind sustinerea copiilor cu probleme. Foarte bine. Dar nu poate vorbi despre introducerea burselor sociale atata vreme cat ele exista deja.

 8. jeny says:

  Domnul Tony a dat un exemplu problema e ca bursele de merit ajung la cei care se scalda in bani, e un adevar! cunosc copii care isi doresc o prajitura dar parintii nu isi permit sa cumpere .Ce sa mai discutam de restul cerintelor. …… de la scoala.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *