Administratie publica

Remus Bădulescu este city-managerul Câmpinei

Remus-BadulescuSelecţia dosarelor la concursul pentru ocuparea funcţiei de city-manager al municipiului Câmpina a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Remus Bădulescu, singurul candidat pentru această funcţie, a fost declarat admis după această primă probă. Ieri a trecut de proba orală, iar astăzi, de proba scrisă. Aşadar, Bădulescu este primul city-manager al Câmpinei şi va avea ca atribuţii coordonarea activităţii instituţiilor culturale din municipiu (Biblioteca „C.I. Istrati”, Muzeul Memorial Hasdeu, Casa de Cultură, Casa Tineretului), dar şi a activităţilor de curăţenie, salubrizare şi administrarea spaţiilor verzi din localitate.
Despre Remus Emanuel Bădulescu nu se cunosc foarte multe lucruri. Se ştie doar că a fost marinar, dar are şi o diplomă de licenţă în management. La mai multe acţiuni publice organizate în Câmpina a fost văzut mereu alături de Jenica Tabacu, dar nu ştim dacă este sau nu membru al PP-DD. Probabil, atunci când va fi prezentat Consiliului Local, vom afla şi câteva date despre activitatea sa profesională de până acum.

11 Comments

 1. George D. says:

  Cine e acesta si de unde a rasarit asa, peste noapte?

 2. conu Leonida says:

  mai bine ca nu-l cunoastem, macar suntem multumiti ca nu mai vedem aceleasi fete ,Tudor, Tiseanu, Dragomir- tripleta de aur

 3. anonim says:

  Pentru început: succes!
  Apoi: rezultate.
  Final: dare se seamă / raport de activitate.

 4. Valentin DIMON says:

  Felcitari si mult succes! Remus e un baiat muncitor si corect. Calitati care lipsesc in ziua de azi.

 5. rrr says:

  in spatele lui cine este? Jenica? Dragomir? ce mascarada!

 6. celini says:

  foarte bine,sa mai vina si oameni noi ca cei vechi au demonstrat ca alte interese sunt pe primul loc ci nu Campina

 7. George D. says:

  Din ce se spune pe acest site, s-ar parea ca e omul lui Jenica.

 8. Cristina Mihai says:

  Nu stiu cine face organigrama primariei,si ma intreb cine a propus acest post?Sa ne aducem aminte ca d-ul Tiseanu il facuse pe Moldoveanu Alin consilier personal(?!)dupa ce la alegerile din 2008,ambii s-au spurcat reciproc.Constat ca organigrama primariei Campina a fost mult umflata in anii de mandat ai d-lui Tiseanu.La politia locala aceiasi situatie,o schema umflata,dar pe strazi nu vezi picior de politist local,mai ales noaptea.In piata publica ordinea este asigurata de firme de paza,controlate de fosti militieni.

 9. Hai Romania says:

  Doamna, Mihail ce legatura are un post de consilier personal, cu unul de manager, post de manager propus de alianta monstruoasa din Campina, USL-PPDD? Este la mintea cocosului ca doamna Jenica si-a impus acest om pentru a avea un control al banilor publici, adica ai nostri tuturor. Le propun celor din USL transparenta si sa nu fie fara obraz, ca la festivalul toamnei.

 10. Ioana says:

  va avea viata grea in functia de citymanager, grea de tot!

 11. vivi says:

  ce background are dl. Bădulescu pentru a se ocupa de instituţiile culturale? înţeleg la curăţenie, mătură, aspirator, mai merge, dar cum să coordoneze instituţii conduse de d-na Dr. J. Tabacu, d-na L. Ene, licenţiată în biblioteconomie, scriitorul F. Dochia sau dl. Buda, cu experienţă de zeci de ani? ce expertiză culturală are? că nu a auzit nimeni de el!!! a ieşit din neant? e din generaţia spontanee? Şi cum să coordoneze 2 case de cultură cu personalitate juridică, la care managerii au contract cu Primăria şi două birouri ale Primăriei, că asta sunt muzeul şi biblioteca de pe bulevard? Ceva nu este cusher aici!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *