Politica

Senatorul Severin nu se teme de Jenica Tabacu!

În acest moment, nu se ştie cu certitudine dacă vicepreşedintele PP-DD Prahova, Jenica Tabacu, va candida la alegerile parlamentare. Totuşi, există unele zvonuri care o dau pe doamna Tabacu drept candidat în Colegiul 1 Senat, acolo unde candidează şi George Severin (USL). Actualul senator spune că nu ar avea vreo problemă cu această candidatură, pentru că „situaţia ar fi cu totul alta decât la alegerile locale” şi „Jenica Tabacu sau orice alt membru PP-DD va candida cu Dan Diaconescu pe piept”.
Iată explicaţia completă a senatorului George Severin în ceea ce priveşte o posibilă candidatură a doamnei Tabacu:
„Nu se va mai repeta votul de la locale. La parlamentare, este un vot politic, iar PP-DD va lua 10-12% aproape în toată ţara. Jenica Tabacu va trebui să spună – votaţi-mă şi Dan Diaconescu vă dă 25.000 de euro! Jenica Tabacu va trebui să explice oamenilor cum şi-a bătut joc Dan Diaconescu de Oltchim. Jenica Tabacu şi orice alt candidat de la PP-DD vor trebui să explice programul electoral al partidului. Dacă Jenica Tabacu va candida la alegerile parlamentare, nu se va mai reprezenta pe ea însăşi ca la locale, va candida cu Dan Diaconescu pe piept. Doamna Tabacu a candidat până acum doar în plan local, a venit cu probleme locale, unde credibilitatea sa este alta. Parlamentarele sunt cu totul altceva.”

8 Comments

 1. George D. says:

  Ar trebui..

 2. Mariana Vatasescu says:

  eu cred ca ar trebui sa se teama, cu tot valul usl pe care dl senator se bazeaza, ar trebui sa se teama; daca isi pune Jenica mintea il bate de il usuca! dl senator nu a inteles un lucru, ca nu e iubit de votanti, voturile care le scoate el sunt doar voturile usl; ma indoiesc si ca toti penelistii il voteaza, fara suparare!

 3. celini says:

  eu nu stiu sa fi facut ceva in cei 4 ani pt Campina,asa ca eu spun pas si ma indrept spre un alt candidat care cred ca va face ceva in urmatorii 4 ani.

 4. Hai Romania says:

  Votez cu dl. dr. Matei si cu ARD pentru ca per total candidatii USL sunt mai slabi.

 5. cineva says:

  Da, e diferenta mare de caracter intre cei doi. Tot cu Matei votez si eu desi este tot Anghel acolo. In Campina nu prea avem de ales.

 6. amelia says:

  Severin nu se teme de Jenica pentru ca doamna nu candideaza acum ci data viitoare la europarlamentare unde cu sprijinul unor…..structuri interne si externe va iesi europarlamentar;eu sigur o sa votez cu „pentru „fiindca numai asa Campina va scapa de ea.

 7. Hai Romania says:

  Bun punct de vedere „amelia”. Insa cred ca mai avem mult pana scapam de asemenea specimene.

 8. Valy says:

  Pai normal ca nu se teme daca tot au facut alianta.Poate decat sa-l ajute financiar la alegeri.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *