Administratie publica

Sute de arbori şi arbuşti au fost plantaţi în centrul comunei Poiana Câmpina

Actiune mediu Poiana 1La Poiana Câmpina a avut loc sâmbătă o amplă campanie de plantare de arbori şi arbuşti în zona centrală a localităţii. Primăria a făcut apel la populaţie să se implice în această acţiune şi peste 60 de persoane au venit să dea o mână de ajutor. Au fost plantaţi puieţi de pin negru, stejar roşu, brad argintiu şi tuia pe spaţiile verzi dintre blocuri şi în micul părculeţ din vecinătatea blocurilor. Potrivit primarului comunei, Alin Moldoveanu, acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Petrom, care a sponsorizat administraţia locală cu 5.000 de euro în cadrul campaniei de protejare a mediului înconjurător.
Actiune mediu Poiana 2
Actiune mediu Poiana 4
Actiune mediu Poiana 3

8 Comments

 1. locuitoru says:

  A fost minunat si arata minunat. Ce-au muncit atitia oameni o zi intreaga este foarte posibil sa fie vandalizat de o gasca,,nestapanita” pe inserat.
  Daca dl. moldoveanu ar da dispozitir politiei comunitare nu numai sa treaca, daca trece, dar sa si amendeze pe cei care strica seara(nu sunt multi) poateca vom putea beneficia de munca noastra si de conforyul pe care il creeaza acest minunat parc.
  Camerele de luat vederi sunt , dar ai lu” Clopotel, Ciorobea, etc. distrug in voie munca atitor oameni.
  Poate verificati dle Primar.

 2. Tiseanu Teodor says:

  Felicitari Alin!

 3. Rapold says:

  Asta da, primar! Onoare lui! Deci nu a disparut definitiv din Romania, zicala: „omul sfinteste locul”!

 4. Tatulici Ion says:

  Nu stiu daca tanarul Tiseanu isi aminteste de campania electorala din 2008 in care tatal sau s-a spurcat bine cu Alin Moldoveanu.Acum,alte vremuri!
  Familia Tiseanu,Alin Moldoveanu sunt reuniti in PDL,si fac orice pentru a-i mai prosti in continuare pe campineni.Tinere Tiseanu,apunca-te de munca,
  pentru in viata publica din Campina nu ai nicio sansa!!

 5. Tiseanu Teodor says:

  Imi aduc aminte si de campania din 2008 si de campania de acum 4 luni de zile de la alegerile locale, cand s-a aruncat cu … in familia mea, legandu-se de absolut toate ineptiile si tampeniile. Cu ce am prostit eu personal campinenii, stimate domn/doamna? Si ce legatura au capra si varza cu faptul ca i-am urat felicitari cuiva? Le-am urat succes in alegeri si celor de la USL, inseamna acum ca domnii Severin si Guran fac parte din familia Tiseanu si familia PDL, cum ziceti dvs.? Hai sa fim seriosi, ca poate aveti o varsta. O seara buna!

 6. Hai Romania says:

  Tatulici, ce-ai tata?

 7. Valy says:

  Tatulici e chiar asa de rau cand se face ceva bun?Sau PSD-ul a facut bine cand a vandut toata Romania?????Dupa parerea ta cred ca iti doresti sa ne conduca iarasi Iliescu si Nastase impreuna cu micul Titulescu.

 8. ofticatu says:

  Pentru locuitoru” sau cine o fi .
  Si cu ,,…” cum ramane?La parc si la alei mizerie, dezastru , iar la sporirea ,,confortului” nostru ,alaturi de minunatii haiduci participa si ,,…e’ de 14,15 ani care se expun fizic si verbal.Oare nimeni sa nu poata termina odata cu scandalul si mizeria din parcurile de la blocuri?
  CHIAR ACEASTA COMUNA SA FIE BLESTEMATA?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *