Social

„Târgul de bunătăţi” revine în acest week-end la Câmpina

Dar nu pe bulevardul central, ci în parcarea centrală, cea din faţa complexului Carrefour. De mâine până duminică, aici se vor afla producători din mai multe zone ale ţării, dar şi din Ungaria şi Italia. În „meniul principal” al Târgului se vor găsi fructe si legume proaspete, produse tradiţionale româneşti şi internaţionale, precum specialităţi din carne sau brânzeturi, caşcaval cu verdeaţă, brânză în coajă de brad, dar şi multe dulciuri. Va fi amenajată şi o terasă pentru toţi cei care vor dori să bea must, să mănânce pastramă sau fasole cu ciolan.
Aşadar, un târg de toamnă în centrul Câmpinei. Sperăm doar ca organizarea acestui eveniment în parcarea centrală să nu dea peste cap traficul şi… parcarea, evident, având în vedere aglomeraţia de la fiecare sfârşit de săptămână, din zona Pieţei Centrale.

3 Comments

 1. Valy says:

  Jurnal de bord,…. prafuit: E ora 21 in data de 12.10.2010 si eu caut si acum un loc de parcare in zona pietei datorita noului si totusi vechiului targ de bunatati din zona pietei.Foarte bine domnilor consilieri majoritari usl-ppdd.Tineti-o tot asa si lumea va va multumii ……..la vot. Va doresc o minte luminata si viata lunga.

  p.s. Mai putem spera la inchiderea centrului de doua ori pe luna?Eu stau pe centru si doresc mai mult targul decat traficul domnilor usl-isti.

  Cu stima.

 2. tania says:

  Si eu stau tot pe centru SI NU MAI VREAU SA SE ORGANIZEZE NIMIC OFICIAL PE CENTRU. Imi doresc din tot sufletul ca nici spectacolele cu muzica sa nu se mai organizeze aici ma deranjeaza muzica,galagia,mirosul TOT MA DERANJEAZA.Daca totusi vom fi obligati de autoritati sa suportam acest deranj locatarii din blocurile din centru sa fie scutite de plata impozitului pentru locuinte.

 3. Hai Romania says:

  Domnii USL-isti trebuie sa isi plateasca niste datorii din campanie, d-aia fac multe chestii care la prima vedere par ciudate. Propun sa faca targ de bunatati in fata sediului PSD, sa vedem ce parere au.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *