Politica

Au apărut primele plângeri penale (şi civile) din această campanie electorală

La Poliţia Municipiului Câmpina au fost înregistrate ieri primele plângeri penale din această campanie electorală pentru alegerile parlamentare. Deputatul Florin Anghel a depus atât plângeri penale, cât şi civile, împotriva candidatului USL Virgil Guran şi a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Câmpina pentru calomnie. Despre ce este vorba? În Câmpina a fost distribuită o „petiţie pentru imputarea sancţiunilor financiare de la pasajul Calea Dacia”, semnată de Asociaţia Oamenilor de Afaceri, al cărui preşedinte este liberalul Virgil Guran. În această petiţie sunt lansate atacuri dure la adresa lui Florin Anghel şi a familiei acestuia. În replică, deputatul câmpinean a decis să se adreseze Poliţiei Municipale şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, considerând că „se încearcă inducerea în eroare a electoratului, prin prezentarea unor fapte care nu au legătură cu realitatea”.

Plangere Anghel 1

Plangere Anghel 2
Florin Anghel este convins că Virgil Guran se află în spatele distribuirii acestei petiţii calomnioase în primul rând pentru că este preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri semnatare a petiţiei, iar în al doilea rând pentru că tânărul care distribuia materialul şi cerea semnături de la populaţie face parte din echipa de campanie a lui Virgil Guran.

Potrivit directorului Poliţiei Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, instituţia pe care o conduce a fost sesizată telefonic, luni seră, că pe Strada Milcovului se distribuie materiale calomnioase. Patrula trimisă pe teren a identificat un cetăţean care umbla din uşă în uşă şi strângea semnături împotriva familiei unui candidat la alegerile parlamentare. „Rolul nostru este doar acela de agent constatator. Eventuale sancţiuni pot fi date doar de Poliţia Municipală sau de Biroul Electoral. De altfel, la scurt timp după acest incident, ne-a şi contactat un reprezentant al Poliţiei Municipale pentru a-i prezenta situaţia constatată de noi”, ne-a declarat Carmen Gheorghe.

9 Comments

 1. anonim says:

  Această scrisoare seamănă leit cu cea de la locale, prin care se spunea că locuitorii orașului vor plăti sume pentru împrumuturile făcute de primărie.
  Un mod de manipulare și niște minciuni pe care doar un … sau … le poate inventa.

 2. nutysoR says:

  Oameni fara scrupule nu-i intereseaza decat binele lor ,au mai incercat ei si cu ocazia alegerilor locale cand au scris ca primaria le cere bani pt ca este in faliment ,nimic adevarat din toate astea sper ca cetatenii sa inteleaga ca lupta pt putere te face din om neom si sa nu dea curs mincinilor .Am incredere in campineni ,sunt oameni destepti nu se lasa pacaliti (vz alegerile locale).

 3. Hai Romania says:

  Pai da, la locale tot Guran cred ca a dat mizeria aia de scrisoare cu 112 lei, acum e clar ca el a dat-o, nu? RUSINE! Votez A.R.D.!

 4. Imperator says:

  Guran apeleaza la niste tertipuri foarte murdare… Am fost socat sa vad istoria cel putin ingrijoratoare din spatele acestui asa-zis candidat… Sper ca lumea sa deschida ochii si sa il refuze pe acest om.

 5. Andrei Popa says:

  stai sa se dea cate 50 Ron de caciula pe vot, sa vezi ce uita oamenii ce a facut Guran..

 6. necunoscut says:

  Iar scrisori !!!! Am obosit sa primesc mizerii electorale prin care ni se arata cat de rau este celalalt, halal campanie :(((

  USL nu merita votul meu, nu ca ARD ar fi mai presus dar cel putin sunt mai calmi in calomnii si demigragrea adversarului

 7. alex says:

  Dar de ce nu scrieti si de faptul ca si domnul Virgil GURAN a facut plangere impotriva lui anghel?

 8. vasile says:

  Votati mai fratilor PPDD voi santeti chiori, nu vedeti ca vau furat din 90 pana acum. Daca va place viata pe care o duceti votati tot hotii astia si o sa va manance si ficatii.

 9. Andrei Popa says:

  PPDD e un partid de conjuctura, cum au fost multe altele. Daca ai un pic de creier, votezi orice altceva inafara de PPDD.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *