Eveniment

Câmpina „a făcut-o lată”, la concertul lui Ştefan Bănică Jr.

Stefan Banica 1Ştefan Bănică Jr. este un artist complet. A demonstrat-o încă o dată în această seară, la Câmpina, în cadrul concertului de Crăciun organizat de societatea Neptun. Bănică a făcut exact ce ştie el mai bine – să te facă să uiţi de tot şi toate, să cânţi şi să dansezi alături de el, să te bucuri ca-n seara de Crăciun. Şi câteva sute de oameni s-au bucurat de această seară, de muzica lui Ştefan Bănică Jr., s-au bucurat de… bucuria omului de pe scenă. Stefan Banica 2
Stefan Banica 3
Stefan Banica 4

Stefan Banica 5
Stefan Banica 7
Stefan Banica 6
Stefan Banica 8

6 Comments

 1. celini says:

  Felicitari organizatorilor cat si primariei Campina,a fost foarte frumos si sper sa fie cat mai dese astfel de spectacole in orasul nostru.

 2. alex says:

  de ce felicitari primariei?…Tiseanu nu a facut nimic.

 3. Andrei Popa says:

  Pai atunci cine a facut?

 4. Lenesu' says:

  Andreeeeeeeei!!!!!! Invata sa citesti, omule! Spectacolul a fost facut de societatea NEPTUN!!!! Il obligi pe Tiseanu sa fure si realizarile astea? Daca vrei sa implici primaria, ar trebui sa te gandesti cine are relatia mai buna cu Neptun-ul, iar acela e vicele, Dragomir. Omului astuia i s-au furat multe realizari de cand e viceprimar.

 5. Horia Tiseanu says:

  Intr-adevar primaria nu a participat la organizarea spectacolului. Viceprimarul Dragomir insa s-a ocupat personal de plasarea(vanzarea) biletelor, deci poate fi felicitat!
  Cat priveste realizarile lui Dragomir „furate”, te rog „lenesule” sa le postezi. Altfel tot omul va crede ca i se potriveste si lui pseudonimul tau!

 6. Horia Frincu says:

  Te rog frumos,dle Primar…Dragomir a ajuns nr.1.se vede ca s-a schimbat fata orasului…cinste lui,e admirat de intreaga suflare a orasului.El si cu Severin

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *