Administratie publica

Precizări ale Primăriei Câmpina în legătură cu deszăpezirea din municipiu

DeszapezireServiciul de deszăpezire (curăţare şi transport zăpadă de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ) se realizează de către operatorul de salubritate SC FLORICON SALUB SRL. Conform contractului, ordinea de priorităţi în care acţionează utilajele de intervenţie este următoarea:
1. poduri şi pasaj suprateran – prioritatea 0
2. intrări în oraş, intersecţii principale, zona centrală cu străzile adiacente, arterele principale – prioritatea 1
3. celelalte străzi – prioritatea 2

De asemenea, reamintim cetăţenilor şi agenţilor economici că, prin H.C.L. nr.159/2011, le revin unele obligaţii privind îndepărtarea gheţii şi a zăpezii de pe trotuarele adiacente zonei în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.
Zăpada va fi adunată astfel încât să nu stânjenească circulaţia pietonală, traficul sau parcarea autovehiculelor. Neefectuarea, de către persoanele fizice şi juridice, a operaţiunilor de înlăturare a zăpezii, gheţii sau poleiului de pe porţiunile de trotuar din dreptul locuinţelor proprii sau sediilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenzi cuprinse între 400 şi 2.000 lei.
De asemenea, împiedicarea operatorului de a efectua operaţiunile de deszăpezire prin blocarea străzilor sau trotuarelor cu autovehicule parcate în locuri nepermise va fi sancţionată cu amenzi cuprinse între 300-1.000 lei.
Primar Horia Tiseanu                                             City manager Remus Bădulescu

10 Comments

 1. tania says:

  A circulat d-l primar pe trotoarele din municipiu?cu siguranta NU altfel ar fi constatat ca trotoarele –-in anumite zone–s-au trensformat in patinoar,damburi greu de parcurs pentru oamenii in varsta.Amenzi???pentru nerespectarea hotararii primariei un basm de craciun.In fiecare an se intampla la fel ,inspectorii din primarie stau la caldura???????

 2. Andrei Popa says:

  E iarna, mai si ingheata apa, mai si ninge. Eu sunt multumit de starea drumurilor si a trotuarelor, e mult mult mai ok decat in Buc.

 3. Cristina Mihai says:

  Domnul primar Horia Tiseanu are idei.Astfel in 2008 d-ul Alin Moldoveanu a devenit consilierul personal al d-lui Tiseanu.Acum d-ul Remus Bădulescu a devenit city manger,tot dupa o idee a d-lui Tiseanu.O fi bine.o fi rau,
  dumneavoastra cetatenii orasului,veti constata si veti plati…

 4. Andrei Popa says:

  Cristina, ia mai intereseaza-te. Remus ala e pus de USL acolo.

 5. jenica says:

  Nu vede nimeni din Primarie (primar,viceprimar, ADPP) starea jalnica a noilor borduri montate anul acesta din fata BCR pana la soldat si pe cealalta parte(Ceainarie) ca sunt ciobite si nechituite?Oare cum s-a facut receptia acestor lucrari?
  Ce garantie au aceste lucrari ? Banii platiti fara nici un control (calitate nu exista nici la borduri si nici la asfaltul de pe trotuar )
  ERAU MAI BUNE DIN PUNT DE VEDERE CALITATIV SI AL REZISTENTEI CELE VECHI.SUCCES IN NOILE LUCRARI DE AMENAJARE!

 6. Andrei Popa says:

  Calitate este, insa cand trece ala cu buldozerul de zapada le face praf.

 7. Horia Tiseanu says:

  Depinde ce parte a paharului vrei sa vezi, cea plina sau cea goala?
  Partea plina este ca putem merge pe trotuare noi, civilizate.

 8. alex says:

  str titeiului cand va fi eliberata de zapada??? este f greu deocarece de abia pot trece 2 masini in acelasi timp pe str aceea.

 9. jenica says:

  Putem merge pe trotuare ,dar anul acesta se vor reface iar pe alti bani ca daca s-e toarna asfaltul la foc automat si noaptea si pe ploaie si la temperaturi scazute . Sa aiba constructorul de munca.
  Succes ,domnule primar.Imi place cum ganditi.

 10. Daniel says:

  Poate cei din primarie isi aduc aminte si de aleea rozelor cand ninge si nu numai.
  Dupa n telefoane la Floricon si Primarie a venit un utilaj care a dat nisip si sare,ca de curatat era prea tarziu,zapada fiind inghetata.
  Este chiar asa de greu sa se bage un plug imediat ce ninge,fara telefoane si interventii?
  Ni s-a promis ca anul aceste se va asfalta si se va marii parcarea de la blocul 6,asteptam!
  Tot la blocul 6 avem probleme cu un brad care la vant puternic ameninta masinile din parcare si pentru care am facut 2 sesizari la primarie.
  Va reamintim ca si noi locuim in centrul Municipiului Campina,Platim taxe si impozite si VOTAM!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *