Administratie publica

Administraţia câmpineană alocă, totuşi, 7.000 lei pentru „Târgul Mierii”

Manifestarea, aflată la un moment dat sub semnul întrebării, după ce Consiliul Local a refuzat să aloce banii solicitaţi, se va desfăşura în perioada 22-24 februarie 2013, în locaţia obişnuită – Casa Tineretului. Este al şaptelea an consecutiv când Câmpina găzduieşte „Târgul Mierii”. În şedinţa de mâine a Consiliului Local, se va aproba alocarea a 7.000 lei de la buget pentru această acţiune la care administraţia publică este co-finanţator şi co-organizator, alături de Asociaţia Apicolă Valea Prahovei. Iniţial, suma solicitată de la bugetul local era foarte mare – 30.500 lei.

5 Comments

 1. lulu says:

  Nu inteleg de ce administratia locala trebuie sa aloce bani pentru aceasta manifestare!!!!!!??????CE ANUME CHELTUIELI PRESUPUNE ACEAST EVENIMENT?Rog raspuns avizat,detailat din partea primariei.Se cheltuiesc banii locuitorilor fara sa avem o descarcare financiara.

 2. admin says:

  Conform proiectului de hotărâre iniţiat de Comisia de Cultură a Consiliului Local Câmpina, suma de 7.000 lei urmează sa fie alocată pentru:
  – achiziţionare doze de miere destinate copiilor – 2.000 lei
  – mascota manifestării – Albinuţa Nina – 400 lei
  – spectacol folk şi muzică populară – 3.000 lei
  – masă protocol conferenţiari, oficialităţi şi reprezentanţi presă – 1.600 lei

 3. Andrei Popa says:

  Fata de 2 miliarde jumate cat a cheltuit USL la festivalul toamnei, asta e vax. Insa asta cu mierea aduce bani la buget, aduce bani celor care mai au magazinase prin zona, etc etc.

 4. Horia Tiseanu says:

  Corect Andrei Popa!

 5. Marian POPA says:

  Si pana la urma ,vorba lui Ponta ,este ca la radio Erevan : Consiliul Local a luat…ce zicea ca a dat !!!!!! Mi-e scarba de politrucii astia care una promit si alta fac !!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *