Politica

Consilierul câmpinean Adrian Piţigoi a fost exclus din PPDD

Adrian PitigoiO excludere cam ciudată, surprinzătoare şi cu destule semne de întrebare. O excludere care le-a fost adusă la cunoştinţă consilierilor câmpineni în cadrul şedinţei din această seară, prin intermediul unei adrese semnată de preşedintele PPDD Prahova – Radu Socoleanu şi secretarul executiv – Dan Ioniţă. Nu se menţionează motivele pentru care Adrian Piţigoi, consilier local câmpinean şi fost candidat al PPDD la Senatul României, a fost exclus din partid, lucru care ţine, de fapt, de bucătăria internă a PPDD. În schimb, se anunţă validarea pentru funcţia de consilier a următorului de pe lista de la Câmpina – Gabriel Tabacu. Iar Consiliului Local i se solicită să ia la cunoştinţă despre aceste schimbări.
Cu alte cuvinte, Piţigoi a fost exclus din PPDD şi înlocuit rapid din funcţia de consilier local. Asta, în teorie. Pentru că, în realitate, Adrian Piţigoi a participat fără probleme la şedinţa din această seară, lucru pe care, mai mult ca sigur, îl va face şi la următoarele şedinţe. Cum „exclusul” din PPDD nu a dorit să comenteze în nici un fel decizia Biroului Naţional de Coordonare, putem da frâu liber speculaţiilor.
Probabil, Adrian Piţigoi a supărat pe cineva la judeţ sau chiar mai sus. Şi a supărat rău, de vreme ce lucrurile s-au mişcat atât de repede. Numai că, pe plan local, Piţigoi este o piesă grea în PPDD (şi nu numai, am zice noi) şi nu se va lăsa dat prea uşor la o parte. Ori acţionează în instanţă decizia conducerii PPDD şi se judecă vreme de… unul-două mandate, perioadă în care poate rămâne consilier independent, ori din PPDD pleacă altcineva şi apoi partidul revine asupra excluderii lui Piţigoi. În politică este posibil aproape orice, iar în PPDD – chiar orice.

8 Comments

 1. elvis arghir says:

  Este strigator la cer sa ceri scoaterea din consiliul local a unui om care a luat la Campina 12 % din voturile cetatenilor . Nu este pentru prima data cand se intampla asa ceva , iar acest lucru dovedeste cat de aiurea este facuta legea care a stabilit iobagia politica. Orice consilier local care va avea curajul unei pareri diferite fata de cea a celor care controleaza respectivul partid la un moment dat , se va gasi imediat in fata unei astfel de situatii abuzive .
  Trebuie schimbata legea urgent pentru ca fiecare consilier trebuie sa fie in slujba cetatenilor si nu a partidelor .

 2. Stefan says:

  o sa plece Socoleanu, nu mai are mult…

 3. Nenea Anton says:

  Domnule Arghir, din ce se aude, aveti antecedente ca si domnul in cauza. Parerea mea, nu e nici o pierdere pentru Campina, insa pana sa plece vor mai trece ani..

 4. elvis arghir says:

  Nenea Anton aveti dreptate , dar tot nu inteleg de ce oamenii alesi de campineni pot fi dati afara de ploiesteni . Aici ma refer la faptul ca excluderile din consiliul local campina se fac de la organizatiile judetene .
  La parlamentari se pierde mandatul doar in urma arestarii , nu vad de ce alesii locali sa fie discriminati astfel.

 5. Nenea Anton says:

  Poate ca unii merita..

 6. ANDREI says:

  Merita zburat!Pitigoi nu si-a facut campanie electorala, iar dupa alegeri a avut neobrazarea sa ceara socoteala organizatiilor din colegiu, ca nu l-au scos senator.Apoi in disperare de cauza si-a turnat un coleg la ANI in speranta ca ii va lua locul.Merita tot ce pateste si chiar mai mult.

 7. Marian Anton says:

  Gabriel Tabacu =sotul lui Jenica Tabacu ?????

 8. Andrei G. says:

  Nu e baiat rau, insa il strica…muzeele:)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *