Administratie publica

Mircea Cosma a propus Guvernului construirea unui tunel prin Munţii Carpaţi

Cosma si tunelÎn cadrul comandamentului de iarnă convocat sâmbătă, la Palatul Victoria, de vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a ridicat problema construirii unui tunel rutier prin Carpaţi, pentru „scurtarea drumurilor”. Propunerea i s-a părut interesantă lui Liviu Dragnea, acesta spunând că ar fi posibilă o astfel de investiţie „cu ajutorul lui Dumnezeu”.
„Domnule vicepriministru, vă mulţumesc că aţi condus comandamentul cu pricepere şi am reuşit în 16 ore să ajung, ieri, de la Chişinău la Ploieşti. Am o singură rugăminte: în Planul de Dezvoltare Naţională şi Regională să facem şi noi un tunel prin Carpaţi, că m-am cocoţat prin Oituz, aseară târziu, şi mi-am dat seama că, la câţi mineri a avut ţara asta, noi n-am făcut un tunel prin Carpaţi, rutier, ca să mai scurtăm drumurile astea, să mergem mai bine”, a spus Mircea Cosma, potrivit Mediafax.
„Este prins în planul de dezvoltare. Ţara a avut mulţi mineri, domnule preşedinte, numai că, în ultimii 23 de ani, s-au cam risipit banii şi n-a fost o dezvoltare bazată pe planuri strategice, ştiţi foarte bine. Dacă Dumnezeu ne ajută şi rămânem sănătoşi la minte şi la trup, o să facem şi ce spuneţi dumneavoastră”, a fost răspunsul vicepremierului Liviu Dragnea.

7 Comments

 1. Andrei Popa says:

  Cand o zbura porcul..

 2. marius says:

  Au inebunit cu totii?tara arde,Cosma si Dragnea se piaptana
  Doamne, mare e Gradina ta!

 3. Daniel says:

  Si la tunel sa sape firmele agreate de Mircea Cosma si PSD!!!!!!!
  „SA MANANCA SI GURA LOR” vreo 200 de ani.

 4. Cristina Mihai says:

  Fain!Prin tunelul domnului Cosma se va ajunge mai repede la Secaria,statiunea montana a d-lui Anghel Florin.Uite ca se poate!

 5. misu says:

  @Cristina din nou aberații sa terminat, sunteți la putere acum.

 6. Andrei G. says:

  Vine Ponta si ne salveaza pe toti, Cosma devine nemuritor, Iliescu devine presedinte si Becali PNL-istul va propovadui doctrina crestin-ortodoxa..In alta ordine de idei, PSD nu va face acest tunel, pentru ca e doar o gogosica umflata frumos, data presei, pentru a nu observa populatia ca tara moara de foame.

 7. Horia Tiseanu says:

  Mare este gradina lui Dumnezeu…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *