Politica

Probleme în USL Câmpina? Sau poate doar între consilierii locali ai PSD şi PNL…

Consilieri USLPSD şi PNL Câmpina nu s-au iubit niciodată, dar au respectat regulile stabilite la nivel central în privinţa constituirii şi funcţionării USL. Între reprezentanţii celor două formaţiuni politice au existat destule disensiuni de-a lungul ultimului an, însă în faţa opiniei publice s-au străduit să pozeze ca o echipă. Alegerile au trecut, lucrurile intră încet-încet pe făgaşul lor normal şi fiecare partid şi-a redescoperit personalitatea. Cum era de aşteptat, acest lucru se resimte cel mai bine la nivelul administraţiei locale, mai exact între consilierii locali ai PSD şi PNL. Mâine va avea loc şedinţa ordinară a CL Câmpina, iar pe ordinea de zi există două proiecte care au tulburat apele între consilierii celor două partide.
Potrivit surselor noastre (şi liberale, şi social-democrate), consilierii USL s-au mai contrat şi cu alte ocazii, pe diferite proiecte, dar până la urmă reuşeau să ajungă la un numitor comun. Acum, însă, se pare că nu există cale de mijloc. Pentru că, reprezentanţii PNL în Consiliul Local nu sunt de acord cu proiectul iniţiat de PSD, cel privind majorarea preţului la biletele de maxi-taxi de pe traseele interne. Asta, cu atât mai mult cu cât firma care deserveşte aceste trasee are un acţionariat… foarte apropiat de PSD.
Pe de altă parte, consilierii PSD nu vor să susţină un proiect iniţiat de PNL – cel privind scutirea de TVA a chiriaşilor care locuiesc în blocurile ANL E11-E13. Vă reamintim că respectivele chirii au fost majorate semnificativ la sfârşitul anului trecut, lucru care i-a supărat pe chiriaşi, iar printre ei s-ar afla şi persoane cu o oarecare influenţă în PNL. Cel puţin aşa susţin sursele noastre.
Aşteptăm cu interes şedinţa de mâine a Consiliului Local Câmpina pentru a vedea dacă aceste lucruri se confirmă sau nu. Şi, oricum, va fi o şedinţă interesantă, cu o ordine de zi destul de bogată şi cu câteva proiecte destul de delicate.

13 Comments

 1. ionel says:

  Numai interese de grup, pile, relatii si nimic altceva. Fac ce faceau si ceilalti.
  Asta e concluzia. Cu asa ceva se ocupa reprezentantii nostri dragi.
  MI-e rusine si scarba de ei.

 2. Horia Frincu says:

  Frati PNListi…nu votati mizeria asta cu majorare de tarife pt Voila.Va faceti de ras.De Psdisti o sa ma ocup eu.Si de … Dragomir,… Campinii

 3. marian says:

  Pana la urma ambele partide vor sa ajute cetatenii campineni…PNL-ul sa puna in aplicare o lege care prevede scutirea de TVA a chiriasilor si PSD-ul sa ajute Eliro sa jumuleasca campinenii.

 4. Cristina Mihai says:

  pentru cei care nu stiu cum merge treaba la Campina:Un loc in consiliul local costa 10.000(zecemii)euro,indiferent de partid…Acesti bani trebuiesc sa fie recuperacti si apoi ceva profit…

 5. Andrei Popa says:

  Se cearta pe ciolan cei din PSD si PNL…

 6. Horia Tiseanu says:

  Cristina Mihai vad le stie pe toate. In ce priveste pretul unui loc in consiliul local se inseala. Cel putin daca vorbim de PDL.
  Poate stie insa cum este in partidele de care este apropiata(USL?…).

 7. Puiu Ionescu says:

  Cum se inseala Cristina Mihai? Sa intelegem ca la PDL pretul unui loc de consilier local e mai mare?
  Ati scapat porumbelul :))

 8. Andrei G. says:

  Adica in PDL un loc nu consta, se castiga prin munca, cel putin din ce am auzit pe zona Campina. La USL si PPDD, cum s-a dat mult si bine pe TV, un post de consilier,parlamentar,etc costa peste 10.000 de euro. Frumoasa tara, nu?

 9. Puiu Ionescu says:

  Aha, sunt sigur. Era sa ma pacalesti.
  Toti sunt o apa si un pamant si PDL si USD. Fraieri suntem noi cei care vrem sa credem ca ne vor noua binele.

 10. Dan Antonescu says:

  Cel mai dificil este la familia CORD:
  – Ovidiu este consilier judetean PDL;
  -Viorica este membru care sponsorizeaza activ USL,a candidat si…nu a iesit !!!!

 11. admin says:

  Persoanele care scriu comentarii si semneaza cu numele unor lideri ai USL sau PPDD, le-am ruga sa nu mai faca acest lucru. Nu vom publica acele comentarii. Ii cunoastem de prea multa vreme pe politicienii campineni ca sa nu ne dam seama ca nu sunt ei autorii acelor comentarii. Dl senator Severin nu ar semna niciodata cu „Bitza Severin” si nici nu ar scrie vreodata pe un site sau oriunde in alta parte informatii de genul celor scrise in comentariile respective. Dl Ion Dragomir nu comenteaza de fel online. Dl Virgil Guran nu ar comenta niciodata pe acest site sau ar transmite in alt mod, oficial, daca are sau nu un punct de vedere, iar d-na Jenica Tabacu nu foloseste un asemenea limbaj. Va rugam sa nu mai scrieti in numele lor pentru ca o veti face degeaba. Indiferent de simpatiile politice pe care le aveti, ii jigniti pe acesti oameni si ne jigniti si pe noi. Da, sunt persoane publice din Campina care comenteaza pe site, dar stim exact cand mesajul vine de la acele persoane sau din alta parte.

 12. Andrei Popa says:

  Rezumand, putem spune ca alianta USL-PPDD scartaie, pentru ca sunt interese mult prea mari consilierii de acele partide. Salut iniativele celor de la PDL care au sustinut 2 proiecte ale unui om de la USL, asta inseamna fair-play.

 13. Andrei Popa says:

  Scuze pt greselile gramaticale, sunt pe graba.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *