Administratie publica

A fost semnat contractul cu firma care va strânge câinii comunitari din Câmpina

La Primăria Câmpina a fost semnat, recent, contractul de delegare prin concesiune a serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân. Selecţia de oferte pentru această activitate a fost câştigată de firma Alextib SRL care are termen de 60 de zile pentru a amenaja adăpostul de câini, pentru a obţine autorizaţia sanitar-veterinară şi a începe efectiv să strângă maidanezii din municipiu. Conform datelor furnizate de Primăria Câmpina, firma menţionată se va ocupa de: strângerea câinilor pe baza unor sesizări scrise sau telefonice din partea persoanelor fizice sau juridice; îngrijirea câinilor la adăpost (deparazitare, vaccinare, sterilizare, hrănire); eutanasierea câinilor bolnavi; eliberarea animalelor, la cererea proprietarilor, atunci când este cazul. Durata contractului este de cinci ani. Firma care a concesionat serviciul va plăti o redevenţă anuală de 1.000 lei, iar Consiliul Local va aloca 9.000 lei pe lună, de la bugetul municipiului, pentru prinderea câinilor, transportul, vaccinarea, sterilizarea şi întreţinerea acestora.

17 Comments

 1. Mihai says:

  Bravo, asteptam asta de ceva timp, speram sa se vada si rezultatele !

 2. Mariana Stan says:

  poate de aceasta data e o firma serioasa care sa/si faca treaba.

 3. rodica ion says:

  Speram ca aceasta firma sa se tina de treaba, sa fie receptivi atunci cand sunt solicitati si sa nu se lase impresionati de asa numitii „iubitori de animale” care se vor opune acestui lucru. Vom vedea…!?!!! Speram sa fie bine si sa putem sa ne plimbam linistiti pe TOATE strazile din Campina la orice ora din zi sau din noapte.

 4. Jean ValJean says:

  Nu prea te plimbi:la Peco caini,Milia,la cimitirul de pe Bogdan Vasile altii.Singurele zone linistite;zona Tribunalului si parcul de la Politie.Si sa nu mai vorbim ca o ex-firma de caini(Dog Project) isi face reclama la covrigaria de la Bolta rece

 5. marinica STEAUA says:

  si in Slobozia sunt caini si foarte multi si in spate la Salcie..

 6. jenica says:

  Sa traiasca tovarasul Chirobocea Alexandru, patronul firmei Alextib SRL Telega . Poate se face public Caietul de Sarcini de la aceasta licitatie . Noi, campinenii incoltitii la fiecare pas de haitele de cainii existente peste tot nu credem ca aceasta firma are dotarea necesara sa presteze acest serviciu.
  Adapostul il va amenaja pe banii publici prin asa numitele licitatii publice pentru reparatii.Totul este aranjat . Stiu stimabili edili cati zeci de caini sunt in zona Autogara,Casa Stiintei, Orizontului,Schelelor,Turnatorie? Animale ce umbla in haita in timpul zilei . Inca 60-70 zile ce se va intampla cu trecatorii,copiii din zona scolilor? Ok licitatie, continuati ca sunteti pe drumul cel bun.

 7. Dan Ionescu says:

  Mai conteaza cine face dar sa ii stranga ca zilnic misuna si centrul de zeci de caini…haite de 5-10 la 7 dimineata.I-am vazut eu in piata.Sunt vinovati si cei de le dau mancare de la blocuri….dragi iubitori cazati la dv in apartament maidanezii.Punct.Ma puteti injura non-stop.Daca dv ati fi victima sau copilul dv seara dupa bloc sa va incolteasca macar 3 maidanezi cui v-ati plange.Sigur l-ati acuza pe primar ca este incompetent.

 8. Good Job says:

  Corect Dan Ionescu. O intrebare pentru admin., de treaba asta cu cainii, cine trebuie sa se ocupe prin fisa postului, primarul sau viceprimarul?

 9. hermina tabara says:

  Locuiesc pe Milcovului si nu mai putem intra in bloc din cauza unei haite de caini .Firmele doar iau banii,asta e clar si nu fac nimic/Unii vecini hranesc cainii vagabonzi fara sa-si dea seama ca mai rau fac.Sa si-i ia in apartamente si sa-i creasca la fel ca pe un animal de companie,dar nu in fata blocului.Am observat ca majoritatea sunt pensionari care nu mai au copii si nepoti.Noi,ceilalti avem si trebuie sa-i ferim tot timpul.Daca le spui pensionarilor asa ceva se simt ofensati.Dar daca i-ar musca ma intreb ce ar face atunci?Ar mai iesi cu osul peste fereastra si sa-l arunce?Am mai scris un articol pe facebook.Imi este rusine de orasul in care locuiesc.Altadata ma mandream!

 10. Poate ajung si pe la Poiana-Campina(Bobolia)

 11. marinica STEAUA says:

  deci…in 2 luni se apuca de treaba? …cam lent domnilor

 12. Georgica says:

  Pentru Hermina,

  Aceasta problema a maidanezilor persista de ceva anii in Campina si vinovati sunt in egala masura membri consiliului local si mai ales primarii care nu au facut decat sa atribuie aceasta misiune unor firme care s-au folosit de banii nostrii .
  In cartierul Milcov ,aceasta problema cu vecinii pensionari si iubitori de animale a devenit meserie.
  Sa fim optimisti si sa asteptam echipele de hingheri care vor face curatenie in acest cartier.

 13. Mda says:

  De vina e legislatia. In locul celor de la conducerea orasului si a tarii, as da o fix hotarare de lege prin care eutanasierea e legala..

 14. Marian POPA says:

  Tovarasul Sandu Chirobocea a ajuns rau !!! In urma cu 25 de ani,fura cate o bascula de caramida de pe santierul TCM(actual EDILCONST) si numai la Muntenia statea. Acuma ajuns pe post de hingher….

 15. Horia Tiseanu says:

  De rezolvarea problemei cainilor comunitari se ocupa dl. viceprimar.
  Am facut licitatia de cel putin 3 ori si abia a patra oara s-a prezentat aceasta firma. Si totul din cauza ca legea votata de parlament nu permite rezolvarea rapida a problemei si impune niste conditii absurde. Sper ca in sfarsit vom debloca problema.

 16. Dan Ionescu says:

  D-l primar cine este aceast(a) Cristin(a) Mihai?Cu dv a vorbit deschis problemele urbei.Vad ca ataca pe oricine din Pdl.Macar sa stim si noi pe aici adevarata fata a mascotei

 17. Hai Romania says:

  Cristina Mihai este un personaj fara vigoare din PSD.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *