Administratie publica

Asfaltarea bulevardelor centrale şi modernizarea parcurilor, lucrări prioritare în acest an pentru Primăria Câmpina

Bulevardul centralLa nivelul Primăriei Câmpina se lucrează intens la întocmirea bugetului pentru acest an, un capitol aparte reprezentându-l lucrările care se vor desfăşura pe domeniul public. Potrivit viceprimarului Ion Dragomir, 2013 va fi anul parcurilor şi al zonei centrale. Mai exact, refacerea spaţiilor verzi şi asfaltarea bulevardelor Nicolae Bălcescu şi Carol I. „Sunt câteva obiective importante pe care noi, Executivul, am stabilit să le realizăm în acest an. Este vorba despre asfaltarea zonei centrale, adică a bulevardelor Bălcescu şi Carol I până la sensul giratoriu. Vom realiza din fonduri proprii această lucrare, dar mai întâi va trebui să ieşim din PNDI, acel program naţional prin intermediul căruia ar fi trebui să se deruleze, la un moment dat, asfaltarea celor două bulevarde”, ne-a declarat viceprimarul Ion Dragomir.
Vă reamintim faptul că, Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) se derula prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi includea mai multe pachete de lucrări la nivel de judeţe. PNDI a fost sistat după organizarea licitaţiilor pentru executarea lucrărilor, iar acum administraţia locală intenţionează să preia pe cont propriu modernizarea bulevardelor centrale.
În ceea ce priveşte parcurile, viceprimarul Ion Dragomir spune că prioritare sunt parcul de la Soldat, Milia şi cel de la Ceas. „Ne dorim ca pasajul de la Ceas să arate cu totul altfel. Vom impune prin caietul de sarcini un anumit tip de pavaj, de mobilier urban şi de stâlpi de iluminat, astfel încât zona să arate cât mai bine. Acelaşi tip de pavaj va fi folosit pentru realizarea trotuarelor în zona celor două centre comerciale din apropiere, iar parcarea centrală va fi asfaltată. În măsura în care vor mai fi bani şi timpul ne va permite, este posibil ca tot în acest an să începem şi modernizarea Parcului Trandafirilor, cel de la notariate”, a mai precizat Ion Dragomir.

18 Comments

 1. pipo says:

  poate fac si domnii conducatori ai orasului o fantana arteziana mai de doamne ajuta intr-unul din parcuri,ca mai toate satele si comunele au asa ceva,numai Campina nu…doar asfalt au in cap,dar ceva frumos si aspectuos nu fac…..in fiecare an numai asfalt si iar asfalt….vrem ceva frumos

 2. minion says:

  Sa te auda Cel de Sus ! De cativa ani se tot promite…

 3. crysty says:

  eu zic ca s-a facut destule lucruri frumoase in municipiul nostru dar totusi poate cineva vrea sa priveasca toate frumusetile campinei si pw net cu ajutorul camerelor web pe care le avem deja montate ce o fi atat de greu sa le facem functionale si online .

 4. lulu says:

  Ar fi bine daca Primaria ar acorda aceeasi MARE ATENTIE si zonelor de la marginea orasului unde mai sunt probleme.In fiecare an se repara doar asfaltul pe centrul orasului ca sa ,,ochii” locuitorilor.Asa gospodariiiiiiiiiiii .In ce priveste problema cainilor vagabonzi,salariatii firmei care a castigat licitatia sa iasa DIMINEATA la ore mici pe strazi in special in zona Autogarii si Luk Sam(acolo haite).

 5. minion says:

  Exista langa sala de sport a Colegiului ,,Nicolae Grigorescu,, o fantana arteziana cu lumini colorate, dar care a functionat doar cateva zile la inaugurare in 2004. De ce nu este reactivata ?!?

 6. Good Job says:

  Bravo domnule primar Tiseanu ca va tineti promisiunea!

 7. Dan Ionescu says:

  Pentru a fluidiza traficul propun turnarea de asfalt noaptea la schimbul 3,mai pe racoare,inchiderea traficului,devierea si maxi-taxi prin Turnatorie

 8. marinica STEAUA says:

  sau sa se lucreze pe o banda si apoi pe cealalta banda..

 9. Dico Emil says:

  Problema cu schimbul 3, este ca oamenii care stau in zgomotul utilajelor trebuie sa mearga la munca a doua zi. Mai repede deviezi traficul si aia e nu moare nimeni cateva zile.

  Asfaltarea stradutelor pe care circula 10 masini pe zi este anapoda, cei care ajung pe acele stradute tot prin gropile din pe marile artere merg… Toata lumea ocoleste gropile incat iti ingheata inima cand vezi o masina pe contra-sens ocolind, cand ploua nu se vad, iar daca mergi cu taxiul iti trebuie o casca de protectie:)

  (iar motivul cu nu asfaltam ca vine Hidro, de ani de zile pana acum se facea praf asfaltul de mult incat nu era o problema:))

 10. Dan Mircea says:

  Ura,incepe asfaltarea de primavara!An de an primarul Tiseanu incepe sa asfalteze,dar peste un an de zile strazile asfaltate sunt pline de gropi.
  Alti bani,alta distractie!Poate ne spune si noua cati bani a bagat in asfaltari,borduri,in 9ani de mandat…

 11. marinica STEAUA says:

  Dane, nu a asfaltat vreo strada deja asfaltata..asta e text de campanie electorala :))

 12. Marin Anton says:

  Dar str. Dr. Constantin Istrati (blocuri Sc. de Politie) cand o terminati ????? Intrarea pe aceasta strada –circa 1oo m. a ramas …numai gropi si santuri de la lucrarea Hidro. Pacat ca restul arata foarte bine !

 13. marinica STEAUA says:

  aia de la Hidro sunt niste ne……., nu stiu decat sa gaureasca strazile…pacat ca cadrul legal nu permite primariei sa ii nenoroceasca cu amenzi

 14. Mda says:

  Cea mai buna veste din ultimii 5 ani…bravo primarule!

 15. Vasili says:

  in sfarsit! d-abia astept sa nu-mi mai troncane bucsele…multumiri consilierului local Dula pentru implicare..

 16. Tehnicianu' says:

  Cand incepe chestia?

 17. admin says:

  Bugetul local va fi aprobat in sedinta extraordinara a Consiliului Local la sfarsitul acestei luni. Probabil, ceva mai mult vor dura demersurile pentru iesirea Campinei din PNDI. Va trebui organizata o noua licitatie pentru executarea lucrarilor, cu perioada aferenta contestatiilor si tot asa. Sa fim optimisti, totusi, si sa speram ca pana in vara vor fi rezolvate toate problemele tehnice si vor putea demara lucrarile.

 18. SORA says:

  Mai Vasili ce are Dula cu asfaltarea de ii aduci multumiri pentru implicare?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *