Noua conducere a PNL Câmpina sau… cum să devii lider din întâmplare

Categorie: Politica 20 februarie 2013

Nu vorbim despre Virgil Guran, asta ca să fie clar de la început. Guran a fost reales preşedinte al PNL Câmpina cu majoritate de voturi, foarte puţini liberali i-au contestat supremaţia, nu a avut probleme în a se impune ca lider al organizaţiei locale. Vorbim despre noii vicepreşedinţi ai PNL Câmpina, pentru că, între timp, au fost finalizate la partid alegerile rămase, vineri, cam în aer. Nu mai revenim asupra întregii poveşti. Vă spunem doar că organizaţia a rămas cu un singur vicepreşedinte (Eugen Popa, şeful de cabinet al deputatului Guran) după ce consilierii locali Rodica Papuc, Daniel Ioniţă şi Florin Frăţilă au demisionat din funcţii, nemulţumiţi de “săpăturile” din spatele procesului de votare. Cum trebuia să ocupe cineva posturile respective, Virgil Guran a luat lista membrilor Biroului Executiv şi i-a întrebat pe rând pe membrii acestuia dacă doresc să fie vicepreşedinţi. Cei mai mulţi au refuzat, printre ei numărându-se Enache Dragomir şi Bogdan Cord, ca să amintim doar două dintre numele cunoscute. I-au spus “da” lui Guran – Ionuţ Vlad şi Constantin Ganea, doi liberali destul de proaspeţi, necunoscuţi în politica locală.
Nu credem să se fi întâmplat vreodată la vreun partid o astfel de desemnare a vicepreşedinţilor unei organizaţii. Vicepreşedinţii sunt oameni importanţi în partid, sunt lideri ai partidului, membrii reprezentativi. Cel puţin, aşa ar trebui să fie. Despre cei doi vicepreşedinţi ai PNL Câmpina nu se cunosc prea multe lucruri, doar că Ionuţ Vlad este un fost şofer al firmei Ave Diana, care şi-a deschis o firmă de reparaţii auto, iar Constantin Ganea este doctorand în ştiinţe economice, în prezent şomer. În ceea ce-l priveşte pe Eugen Popa, aici lucrurile sunt mult mai clare. El este omul de încredere al lui Virgil Guran, cel care va conduce partidul când deputatul nu este la Câmpina, director de vânzări la Apă Talea, şeful campaniei electorale pentru parlamentare şi şef de cabinet în prezent.

9 comentarii to “Noua conducere a PNL Câmpina sau… cum să devii lider din întâmplare”


 1. Dan Ionescu spune:

  Necunoscuti cu exceptia ultimului.Oricum onorabile demisiile celor trei din PNL,oameni cerebrali care au lasat orgoliile lui Guran in cui.Vor ramane cumva si independenti dupa isprava asta si cui vor acorda voturi?

  RăspundeRăspunde
 2. elena spune:

  Popa s-a catarat in varf pe un munte de mizerie,departe de idealurile liberale de care am fost animati pana acum.Asa ceva nu s-a intamplat de cand sant eu membru.Am inteles ca dl Enache si dl Cord au refuzat functia de vicepresedinti pesemne tot de … noului introdus in politica si a acolitilor din jurul lui.Nu ati castigat nimic din aceasta mizerie .Si dupa cum inteleg ati fost refuzati de tot biroul ptr functia de vicepresedinti de ati ajuns la asemenea alesi.De fapt sant vicepresedintii pe care ii merita presedintele.Ce am stat deoparte pana acum,acum ma gandesc sa-mi dau demisia.Oare ii pasa cuiva?

  RăspundeRăspunde
 3. crina spune:

  Ionut Vlad firma de reparatii auto si un frate Catalin ,,dubios” la Poiana Campina. Pacat de cei trei dar bravo pentru ,,coloana”.

  RăspundeRăspunde
 4. pipo spune:

  Hai lasati-o mai moale cu Guran al vostru,ca nu a facut nimic pentru Campina,doar pentru buzunarul lui face……nu a creat nici macar un loc de munca din cate a promis la alegeri……lasand la o parte Apa talea care era dinainte deschis…am fost sa ma angajez,dar numai au nevoie de oameni domle’…dar la alegeri promitea marea cu sarea…om de doi bani.

  RăspundeRăspunde
 5. sergiu spune:

  Cine nu il cunoaste pe Guran se poate mira.Omul asta asa a facut peste tot unde a fost in afaceri, sport si acum si in politica.Dupa ce isi atinge scopul distruge tot in jur.Astia trei au fost alti fraieri la rand

  RăspundeRăspunde
 6. Good Job spune:

  Bravo domnule Guran!

  RăspundeRăspunde
 7. marinica STEAUA spune:

  numai manevristi in PNL acum, dupa parerea multora

  RăspundeRăspunde
 8. Virgil Georgica spune:

  Guran Virgil l-a reclamat pe col. Hogea Ion la Ministerul de Interne dupa ce acesta il ajutase ani de zile la propasirea firmei CORUNA SRL. Este un …

  RăspundeRăspunde
 9. Horia Frincu spune:

  Bine i-a facut lui Hogea…fara mila fata de militienii …

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF