Politica

PNL Câmpina îşi realege, vineri, preşedintele

În condiţiile în care la preşedinţia Organizaţiei Câmpina a Partidului Naţional Liberal candidează actualul lider, deputatul Virgil Guran, şi un fost vicepreşedinte, Liviu Briciu, care a preferat să rămână simplu membru după constituirea alianţei cu PC şi apoi cu PSD, atunci expresia din titlu este cât se poate de corectă. Vineri, Virgil Guran va fi reales preşedinte al PNL Câmpina, pentru încă un mandat de patru ani şi asta nu neapărat pentru că Liviu Briciu nu ar avea ceva de spus sau de făcut în PNL, ci pentru simplul motiv că, în prezent, Guran nu are un contracandidat pe măsură în organizaţia sa.
Discursul lui Liviu Briciu ar putea fi interesant de urmărit. Din păcate, o vor face doar membrii PNL, pentru că presa nu va avea acces la alegerile de la finalul săptămânii. Oricum ar fi, va rămâne doar un discurs, iar Liviu Briciu în mod sigur ştie asta. Nu poţi schimba un preşedinte care tocmai a ieşit deputat, care este foarte bine văzut la centru, care are susţinerea organizaţiei judeţene, care are bani şi relaţii şi care a creat o nouă organizaţie locală aşa cum şi-a dorit-o.
În ceea ce priveşte cele patru funcţii de vicepreşedinte, probabil că nici aici nu vor exista surprize, iar posturile respective vor fi ocupate de cei trei (sau patru) consilieri locali – Rodica Papuc, Daniel Ioniţă şi Florin Frăţilă, la care s-ar putea adăuga Enache Dragomir sau… altcineva.
La un moment dat, în politica locală se vorbea despre o posibilă candidatură a lui Florin Frăţilă la preşedinţia PNL Câmpina, aşa cum se vorbeşte în continuare despre dorinţa lui de a fi candidatul partidului la funcţia de primar, în 2016. Pot fi glume, speculaţii sau poate fi adevărat. Iată că, la preşedinţia PNL nu candidează, nici n-ar fi avut vreo şansă decât, poate, susţinut de Guran. Cât priveşte funcţia de primar al Câmpinei, Florin Frăţilă pare că încearcă să construiască ceva în acest sens, dar până în 2016 mai e… Iar Frăţilă nu poate lua de unul singur această decizie.

UPDATE – „Nu mă interesează funcţia de primar al Câmpinei! La cum se prezintă lucrurile în administraţia locală în momentul de faţă, nu mă văd într-o astfel de funcţie!”, ne-a declarat Florin Frăţilă, ca o precizare faţă de cele scrise mai sus.

5 Comments

 1. anonim says:

  Frățilă primar? Eu cred că este o greșeală. Nu?
  Nu, nu pot să cred. Măi oameni buni, …… la naiba……, vorbim de Câmpina. Frățilă primar? aoleu……. nu ne mai facem bine.

 2. Hai Romania says:

  Vai de mama noastra..

 3. Dan says:

  mai e in partid cineva din vechea garda a PNL? mai exista in filiala asta locala un liberal veritabil? va spun eu ca NU! au ramas numai oamenii lui Guran, adusi si promovati de el, si-au facut loc si au dat la o parte si ultima urma de PNL adevarat, asa cum s-a intamplat aproape peste tot in tara

 4. Marin Buzatoiu says:

  Stiti cine l-a facut mare pe GURAN VIRGIL ????
  Raspuns: Colonelul Hogea IOn care in calitate de sef al Politiei Economice Campina l-a „introdus „in toate mediile necesare „succesului in afaceri”

 5. Andrei Popa says:

  Daca ajunge Fratila primar, ne mutam in Bulgaria.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *