Politica

PP-DD Prahova nu se lasă. Îl vrea pe Adrian Piţigoi afară din Consiliul Local Câmpina

Adrian PitigoiLuna trecută, Consiliul Local Câmpina era înştiinţat, prin intermediul unei adrese semnată de preşedintele PP-DD Prahova, Radu Socoleanu, că Adrian Piţigoi a fost exclus din partid, iar locul acestuia în CL Câmpina va fi luat de următorul de pe lista de la alegerile locale, Gabriel Tabacu. Zilele trecute, la Primăria Câmpina s-a primit o nouă adresă cu acelaşi semnatar. De această dată, administraţia câmpineană este anunţată că Gabriel Tabacu a refuzat să-i ia locul lui Piţigoi în Consiliul Local, motiv pentru care… se solicită validarea următorului de pe listă – economista Florica Dinu.
Consiliul Local Câmpina va discuta despre această situaţie în şedinţa de joi, 28 februarie.
În acelaşi timp, Adrian Piţigoi a depus la juriştii Primăriei şi Consiliului Local o adresă prin care aduce la cunoştinţă faptul că a contestat, la Comisia Naţională de Integritate a PP-DD, decizia de excludere din partid, contestaţie care este în curs de soluţionare.

6 Comments

 1. anonim says:

  Au comisie de integritate? Cea mai tare gluma.

 2. elvis arghir says:

  Pacat de voturile atator campineni pacaliti de doua ori , cel putin !!!

 3. marinica STEAUA says:

  pacaliti, dar nu pe degeaba..

 4. Lenesu' says:

  le dau eu o solutie pp-dd-istilor: sa-si dea demisia toti cei de pe lista, sau sa fie dati afara din partid! mai bine: sa isi dea cu totii demisia si sa ramana pp-dd fara filiala in campina. astfel, ori raman consilieri cei de-acum, ori functioneaza consiliul local cu 4 consilieri mai putin! va dati voi seama ce-ar insemna 7 consilieri PDL si 8 USL?!?!? daca se sparge USL-ul ajungem iar pe mana PDL-ului! atunci sa te tii! si daca nu s-ar sperge… adio concesionari sau alte chestii de-astea unde se voteaza cu doua treimi!

 5. Horia Tiseanu says:

  Daca ne gandim la realizarile consiliului local din mandatul trecut (cu majoritate PDL), fara precedent in istoria Campinei, cred ca locuitorii s-ar bucura sa aiba in continuare un asa ritm al investitiilor si reparatiilor. Exemple din mandatul trecut: Calea Daciei, Bazinul Scolar de inot, Lacul Bisericii, modernizarea iluminatului public pe artera principala, inlocuirea conductei Dn700 de alimentare a Campinei cu apa cu una noua etc.

 6. Jot says:

  Este extraordinara modernizarea iluminatului public pe artera principala, acum putem vedea miile de gropi de pe strada chiar si pe timp de noapte! Va multumim!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *