Administratie publica

Primăria Câmpina a încheiat 2012 fără datorii şi cu un excedent bugetar de peste 8 miliarde lei vechi

Horia-TiseanuPrimăria Câmpina se numără printre puţinele primării din Prahova care au încheiat anul 2012 fără datorii. În acelaşi timp, s-a înregistrat un excedent bugetar de 816.055 lei, sumă care va fi inclusă în bugetul local pentru 2013 şi va fi repartizată în conformitate cu Legea finanţelor publice locale. „Conform legii, excedentul bugetar al anului anterior se utilizează ca sursă de finanţare pentru cheltuielile secţiunii de dezvoltare, adică acel segment bugetar care include investiţiile. Această sumă reprezintă prefinanţarea la proiectul european privind reabilitarea batalului de depozitare a reziduurilor petroliere de pe Strada Lacul Peştelui şi o vom folosi în 2013 la acest obiectiv”, a precizat primarul Horia Tiseanu. În şedinţa de joi a Consiliului Local Câmpina, primarul va supune aprobării consilierilor proiectul privind utilizarea excedentului bugetar pentru lucrarea menţionată.

11 Comments

 1. Mda says:

  Bravo domnule Tiseanu!

 2. marinica STEAUA says:

  felicitari!!!!! asa da primar!

 3. Dan Mircea says:

  Acesti bani,probabil ca vor merge la asfalt si la borduri,lucrari la care primarul Tiseanu se pricepe cel mai bine.

 4. ddqddqsd says:

  dar de cand excedentul bugetar este un motiv de lauda ?

 5. marinica STEAUA says:

  ce-are domne asfaltul? va place sa mergeti prin gropi si namol?

 6. cip says:

  pardon… excedentul bugetar nu se va da pentru anul viitor… conform legislatiei in vigoare, acesta se va reintoarce la Guvern, si denota faptul ca au fost mai multi bani insa… acestia nu au fost folositi… decideti voi daca e de bine sau rau… apropo de asfalt = jalnic

 7. Lenesu' says:

  Aplaudacilor si pupacilor care va aflati!.., voi, pac-pac!… pe pozitii! In primul rand nu e meritul ci este vina, iar in al doilea rand nu este a d-lui Tiseanu ci a consiliului local! Sa ai excedent bugetar inseamna ca, daca vreti, mai astupau 3 gropi in strada si ramaneau nerupte 4 bascule si 5 planetare si mancau mai bine 10 copilasi, ca aveau parintii mai multi bani. Sau, daca vreti voi, aplaudaci si pupaci de frunte (desi nu asta pupati), platea hahalera de campinean 50 de bani mai putin la impozit, pa persoana fizica, ca sa isi cumpere dop la sticla de trascau, sa nu rasufle sa isi ia alta, ca da gaura la buzunaru’ jerpelit si rupt!

 8. Horia Tiseanu says:

  Pentru comentatorii de serviciu ai USL: scrie clar in articol ca aceasta suma este o prefinantare a proiectului de mediu( eclogizare batal de pe str.Lacul Pestelui), primita de la Ministerul Mediului si se va folosi tot pentru acest proiect. Este interzis sa-i folosim pentru alte lucrari si nu se intorc la Guvern.
  Asa ca rautatile legate de asfalt si de plata sumei din impozitele locale sunt inutile si lipsite de fundament real.
  Pun si eu o intrebare: cati Lei a adus USL din fonduri europene pentru a menaja(sprijini) bugetul local?

 9. Sorin says:

  Tiseanu mai bine sa isi vada de problemele pe care le are cu miliardele de la calea dacia si caldura din scoli.Crede dumnealui ca nu stie lumea ce face?

 10. ionel says:

  Dl. Tiseanu, va rog sa verificati fiabilitatea lucrarilor de asfaltare executate in perioada 2007-2010 sunt strazi in Campina in zona Turnatoriei care nu au un trafic important pe care din al doilea an de exploatare bordurile s-au macinat asfaltul s-a crapat si se macina, lucrari facute de firama CAM.
  Pe aceste strazi exista asfalt de aproape 50 de ani care a rezistat, iar acum in mai putin de 5 ani asfaltul si bordurile sa se deterioreze asa de usor? Pacat de banii nostri pe care i-am dat pe lucrari atat de proaste.

 11. Andrei Popa says:

  E vina firmei CAM. Presupun ca in caietul de sarcini se stipuleaza si o garantie a lucrarilor, altfel ne-am duce de rapa cu firme gen CAM, care lucreaza cu 2 roabe si 4 colorati. Din ce stiu patronajul firmei CAM este apropiat la catarama de cei din USL, poate ne rezolva ca prin minune ei..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *