Social

Record la Târgul Mierii – 1,5 litri de miere în 17 secunde

Targul Mierii 4Fără îndoială, şi ediţia din acest an a Târgului Mierii a fost o reuşită, o dovadă în acest sens fiind numărul foarte mare al vizitatorilor. În cele trei zile de târg, au fost intervale orare în care aproape că nu puteai intra sau ieşi în/din Casa Tineretului, din cauza aglomeraţiei. La fel de aglomerat a fost şi platoul din faţa acestei instituţii. Peste 100 de apicultori individuali sau reprezentanţi ai unor firme de profil au venit la Câmpina pentru a participa la Târgul Mierii, cea mai importantă manifestare de acest tip din România. Vânzările au mers foarte bine. Nu numai mierea şi celelalte produse apicole au fost la mare căutare, ci şi utilajele apicole, pentru care au venit clienţi din tot judeţul.
Targul Mierii 6
Targul Mierii 5
În cadrul târgului au fost organizate, ca în fiecare an, mai multe concursuri. Vineri, la deschidere, a avut loc „Concursul pentru cel mai bun degustător”, la care concurenţii trebuiau să ghicească tipul de miere din cele zece sortimente prezentate. A câştigat un apicultor, Emil Enescu, iar pe locul al doilea s-a clasat primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, care a ghicit cinci tipuri de miere.
La concursul „Cel mai mare mâncător de miere”, s-a înregistrat un nou record. Câmpineanul Cornel Şchiopu, câştigătorul de anul trecut, a reuşit să dea gata 1,5 litri de miere în 17 secunde. Recordul de anul trecut a fost de… 20 secunde. Cornel Şchiopu a câştigat, astfel, o bicicletă.
Târgul Mierii a fost organizat de Asociaţia Apicolă „Valea Prahovei”, în parteneriat cu Primăria Câmpina, sponsorii manifestării fiind societăţile LEMET şi Fibec Metalglass.
Targul Mierii 2
Targul Mierii 1
Targul Mierii 3

6 Comments

 1. elvis arghir says:

  Felicitari organizatorilor ! A FOST CEL MAI REUSIT EVENIMENT DINTRE CELE ORGANIZATE DE PANA ACUM . Pacat ca membrii actuali ai Consiliului Local nu au dorit sa contribuie financiar la reusita acestui eveniment pentru campineni . Acum se poate vedea clar cine sustinea in trecut evenimentul acesta !!!

 2. anonim says:

  Ce caută consilierii locali acolo?
  Și-au bătut jos de acest eveniment, dar au avut tupeul să meargă la deschidere. Rușine. Cei trei liberali puteau face majoritate cu PDL și târgul avea finanțare. Rușine.

 3. anonim says:

  Frățilă este cel care a propus să nu se finanțeze târgul, iar acum este moț la deschidere. Nu mai au pic de bum simț. Și se mai vrea primar în 2016.

 4. marinica STEAUA says:

  primarul Tiseanu a vazut ca acest targ este un mare PLUS pentru oras si a ajutat cum a putut…rusine celor de la USL care nu au vrut sa sponsorizeze..

 5. marius says:

  cat de lipsit de bun simt sa fii sa mergi MOT la Targ,sa te fotografiezi, in conditiile in care ai votat impotriva finantarii partiale de catre CL ;asta numai niste consilieri ca cei ai PNL puteau sa o faca,macar aia de la PSD nu s-au dus,iar PDL-isti au stat acasa de rusine ca nu au putut convinge niste … (PNL,PPDD,PSD)sa voteteze proiectul

 6. Andrei Popa says:

  Frumoasa manifestare, imi pare rau ca nu am putut ajunge. Insa cineva trebuie sa fie disperat din punct de vedere financiar ca sa poata servi 1.5 litri de miere in 17 secunde…ceea ce denota ca ne adancim intr-o saracie lucie. Cu nostalgie, imi amintesc de Tepes.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *