Administratie publica

S-a schimbat… schimbarea. Nici un ban pentru „Târgul Mierii” de la bugetul local

În decembrie 2012, Consiliul Local Câmpina a refuzat să finanţeze ediţia din acest a a Târgului Mierii. Ulterior, consilierii USL şi PPDD, cei care iniţial nu acceptaseră să mai dea bani pentru manifestarea respectivă, au revenit la gânduri mai bune. Iar Comisia de Cultură a Consiliului Local, condusă de liberalul Florin Frăţilă, a realizat chiar şi un proiect de hotărâre privind acordarea a 7.000 lei pentru co-finanţarea Târgului Mierii. Proiectul trebuia aprobat în şedinţa de ieri, când, surpriză, a picat la vot. Majoritatea USL-PPDD din CL a decis să nu mai dea bani, spre dezamăgirea primarului Horia Tiseanu, care ţine la această manifestare. Este clar că s-a întâmplat ceva pe parcursul şedinţei de aseară de vreme ce decizia consilierilor USL şi PPDD s-a schimbat brusc. La începutul şedinţei erau hotărâţi să aprobe proiectul, pentru ca apoi să se răzgândească. Cel mai probabil, abţinerea la vot a consilierilor PDL la un alt proiect (privind nişte terenuri; proiect agreat de majoritatea din CL) i-a determinat pe consilierii puterii locale să plătească, oarecum, cu aceeaşi monedă.

7 Comments

 1. elvis arghir says:

  S-a terminat luna de miere !!!

 2. marius says:

  Pe acest site s-a publicat in data de 14 ian un articol cu titlul:”Organizarea Targului Mierii Campina-2013 -sub semnul intrebarii”iar acesta este comentariul domnului deputat Virgil Guran postat in data de 22.01.2013:
  „Garantez eu ca Targul Mierii se va organiza si toata lumea va fi multumita!”
  Ce parere aveti despre unitatea de monolit a aliantei USL la campina?era un proiect al unui consilier PNL si a fost respins la vot de consilierii PSD-PPDD.
  Dar ce sa faci,terenurile au fost dintotdeauna motive de galceava,uneori chiar si intre frati.

 3. Nenea Anton says:

  Domnule Arghir, acest comentariu mi-a inviorat ziua:))

 4. Cornel Popescua says:

  Cu Dragomir in frunte
  Veti avea SUCCESURI multe !!

 5. Gogoo says:

  Halal consilieri ! Daca nu avem nimic de castigat nu aprobam .Targul mierii este un brand al orasului ,nu al USL sau PP-DD.Daca in Campina se intampla ceva frumos trebuie daramat pentru ca nu vine de la partidul nostru.Consilieri noi ,naravuri vechi;daca votam noua ce ne iese? Rusine !

 6. Hopa Mitica says:

  Veti vedea ca Targul Mierii se va desfasura ca si in anii trecuti. Va fi o palma pentru alianta USL care din invidie nu a votat sustinerea financiara promisa. Acum ce sa zic, anul asta se face tot la Casa „Tineretului” Campina, La anul vom vedea, sunt si alte oferte,pentru ca mai Dragomire,Targul Mierii este un brand ,toata TARA ROMANEASCA stie de el.

 7. Honey Bee says:

  Trebuie sustinute toate aceste manifestari, pentru a dezvolta durabil Campina. Se pare insa ca doar Tiseanu intelege asta, restul avand ochelari de cal comunisti, fiind interesati numai sa strice totul…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *