Scrisoare deschisă adresată hoţilor de material lemnos

Categorie: Social 5 februarie 2013

Lemne 1 Scrisoare deschisă adresată hoţilor de material lemnos“Am asistat uimiţi cum, în ultimii ani, aţi cărat mii de camioane cu material lemnos de pe Valea Doftanei. Nu v-a ajuns şi acum aţi început să furaţi şi copacii de pe terenurile care aparţin societăţii Neptun SA, de la marginea municipiului Câmpina. Vă invităm respectuos să tăiaţi şi brazii din curtea societăţii noastre, de pe Strada Bobâlna, nr. 57-63. Mai mult ca sigur, vă vom şi ajuta şi apoi vă vom ura să ajungeţi cât mai repede acolo unde vă este locul: la răcoare!”
Semnează SC Neptun SA Câmpina
Această scrisoare inedită, aparent amuzantă, este un protest al societăţii Neptun faţă de un fenomen care ia amploare pe raza municipiului Câmpina şi în localităţile vecine – furtul de lemne. Se fură exact… ca-n codru, aproape zi de zi! Conducerea societăţii menţionate a depus plângere şi la Poliţia Municipiului cu speranţa că, totuşi, se va interveni şi se va stopa acest tip de infracţiune înainte ca hoţii de lemne să distrugă ceea ce a mai rămas din pădurile din zonă, de pe domeniul public sau privat.
Lemne 2 Scrisoare deschisă adresată hoţilor de material lemnos
Lemne 3 Scrisoare deschisă adresată hoţilor de material lemnos

9 comentarii to “Scrisoare deschisă adresată hoţilor de material lemnos”


 1. misu spune:

  În atenția domnului primar, să nu se mai taie în jurul orașului arbori și ARBUSTI printre arbuști sunt copaci tineri care sunt distruși zilnic,zona Slobozia, Pacuri, Bulevard,Campinița dacă 5 ani nu se taie arbuștii avem padure in jurul orașului.

  RăspundeRăspunde
 2. ddqddqsd spune:

  Padurea nu este un subiect important pentru administratia Campina. Nici furtul lemnului pentru politia campina. doar panda cu radarul e importanta.

  RăspundeRăspunde
 3. Alex spune:

  Tipica nepăsare tradițională va fi demonstrată și acum și nimic nu se va întâmpla. Nimeni nu vede cum niște păduri incredibil de frumoase din jurul Câmpinei sunt asaltate de primate cu atv-uri, grătare, gunoaie aruncate din căruțe, câini abandonați ș.a.m.d. Lipsa de civilizație pune stăpânire și pe Valea Doftanei, iar lemnul și pădurea sunt văzute de acești potentați impotenți ca locul de descătușare a frustrărilor lor pe motive anatomice. Păcat de această zonă magnifică…

  RăspundeRăspunde
 4. Mihai spune:

  Si nici furturile din parcare care prolifereaza nu sunt importante…

  RăspundeRăspunde
 5. Geanina S spune:

  Poate doar la plangerea unei societati cunoscute sa reactioneze domnii politisti ca la plangerile noastre nici nu se uita, te intreaba tot pe tine pe cine banuiesti, scriu 3 hartii si gata ancheta.

  RăspundeRăspunde
 6. Andrei Popa spune:

  Politia in Campina este din punct de vedere profesional, undeva inspre 0…

  RăspundeRăspunde
 7. Anonim spune:

  Dragilor, in Comuna Valea Doftanei de ceva ani se taie lemne ca in codru, Primarul actual Manea Ion, ar trebui sa stie foarte bine despre ce este vorba pentru ca a avut anumite functii pe Ocolul Silvic(de unde credeti ca are pensiune la Valea Neagra…). Nu este normal ce se intampla fratilor, opriti acesti mercenari care isi bat joc de acea zona superba. Trec zilnic tiruri incarcate de se misca structura caselor…opriti odata aceasta hotie din tara asta, incotro ne indreptam? Ne-am uitat originile? RUSINE!!!

  RăspundeRăspunde
 8. anonim spune:

  se taie si se lasa o mizerie de nedescris; sa veniti sa vedeti la iesirea din campina (voila) spre plaiul campinei cum arata zona!!! in curand nu vom mai avea paduri; tiganii fura, politia e pe mana cu ei. traim in romania!!!nimeni nu ia atitudine!!!

  RăspundeRăspunde
 9. donitz spune:

  Nu mai va prostiti cu politia,nu mai au nici o putere.Deputatul Anghel a concesionat la greu padure la V. Doftanei si a vandut mii de camioane de busteni,care plecau numai noaptea spre Constanta.Pe traseu nu le oprea nimeni ca de PDL-ul mananca si el o paine amara.Prosti au fost si sunt localnicii care tac si se uita cum dispare padurea.De fapt ca sa fie chit cu Anghel,fura si ei pe rupte.Alti talhari sunt puscariabilii din Plaiul Campinii,majoritatea colorati,care dau spaga la padurari si vand mii de metrii cubi numai lemn de calitate pentru foc.Daca in primul caz Politia nu are ce sa faca,(teoretic) ,la Plai ar putea sa intervina ,nu trebuie decat sa -i urmareasca dimineata cand pleaca ,caravana negrilor.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF