Social

Spaţiul verde de la Casa Tineretului, distrus de unii dintre participanţii la Târgul Mierii

Spatiu verde 1Pur şi simplu, unii dintre cei care au venit cu „marfă” la Târgul Mierii şi-au bătut joc de spaţiul verde de la Casa Tineretului. A plouat, pământul a fost moale, s-a intrat cu maşinile, iar urmarea… se vede clar în imagini. Nu ştim dacă este vorba despre apicultori sau cei care şi-au instalat, la colţul Casei Tineretului, tarabele cu mici şi bere, cu brânză şi pastramă sau rulota cu colaci secuieşti şi clătite. Până la urmă, nici nu mai contează. Cert este că spaţiul respectiv a fost făcut praf şi, cel mai probabil, nu va răspunde nimeni pentru asta. Cum a fost posibil să se intre cu maşinile pe spaţiul verde? Simplu, a fost scos gardul împrejmuitor, cel din fier, de pe latura dintre biserică. Încă nu ştim dacă a făcut cineva asta de capul lui sau i s-a permis aşa ceva. Nu ştim nici de ce nu a intervenit Poliţia Locală, care se afla în zonă şi încerca să deblocheze traficul şi să interzică parcarea pe trotuare. Oricum, spaţiul verde se va reface cu greu, cineva va trebui să muncească acolo mult şi bine, doar pentru că unora nu le pasă ce lasă în urmă. Pentru ca astfel de situaţii să nu mai apară, propunem administraţiei locale să realizeze o pistă specială, astfel încât doritorii să poată intra de acum înainte cu maşinile eventual până în holul Casei Tineretului.
Spatiu verde 2
Spatiu verde 3

19 Comments

 1. iri says:

  Ceea ce au facut aceste persoane cu spatiul verde si in general cu spatiul care l-au ocupat in jurul Casei Tineretului, cu ocazia acestui Targ, se numeste ,dupa parerea mea VANDALISM

 2. Daniela Iftode says:

  Incredibil ce nesimtire!!! Bataie de joc, chiar asa e! Au fost lasati sa faca ce au vrut acolo, nu a interesat pe nimeni!

 3. VRo says:

  Hai domne ca e pamant si iarba, se reface. Doar nu au spart geamuri si au daramat pereti..

 4. anonim says:

  Priviți în fotografia 1: chiar acolo este parcată o mașină albastră cu girofar. Oare o fi de la ………?

 5. Gica says:

  Ce va mai doare capul de spatiul verde……, acolo o sa se repare, acum a fost multa ploaie si de aceea s-a intamplat; ca sa stiti si voi ca in alte dati tot pe acolo se intra dar atunci nu ploua si pamantul era tare. APROPO….de ce nu scrieti si ca acest targ a avut un mare succes, a fost vizitat de mii oameni sau ca este pe tv sau presa declarat cel mai mare targ de miere din tara si a avut un mare succes……..presa impartiala ce sunteti….!!!!!!/????

 6. ddqddqsd says:

  Asta face parte tot din „profesionalismul” administratiei care dupa parerea mea este formata doar din amatori. Asa stiu ei sa managerieze un proiect.

 7. Alta data sa se tina la fantana cu ciresi inainte sa batatoriti bine locul si sa va rugati sa nu ploua inainte

 8. admin says:

  Pe noi ne cam doare de spatiul verde, ca sa fim sinceri. Dar probabil ca avem noi o problema… Cat despre targ, aici clar aveti dvs. o problema! Cititi articolul anterior si apoi poate reveniti cu un nou comentariu.

 9. marinica STEAUA says:

  targul a fost super tare, au fost produse de toate gusturile, pentru toate buzunarele…asta cu pamantul distrus e o prostie, plouase si se reface singur, ce mare branza..

 10. misu says:

  Asta nu contează, targul a fost ca niciodată un mare succes bravo organizatorilor.

 11. Ioana says:

  Nu e problema ca nu se reface iarba, e problema de civilizatie si bun simt! Dar cui sa-i pese de civilizatie si cei 7 ani de acasa cand la mijloc e o afacere si trebuie incasati niste bani?

 12. Tudor says:

  mai fratilor, ati innebunit de tot; cum sa nu conteze ca aia au lasat dezastru in urma lor; ce Dumnezeu, nu zice nimeni ca targul nu e bun, ca nu a fost de succes; aici e vorba de NESIMTIRE SI NEPASARE; normal ca unora le*a pasat mai mult de comisionul incasat pentru ‘implicare sufleteasca’ dar nici chiar asa sa te spargi in figuri si in urma sa lasi mizeria aia!

 13. Marius says:

  Bataie de joc , iar politia locala este praf si pulbere , niste incompetenti numiti politic ( nu ma refer la agentii obisnuiti ) ……….

 14. Cristina Mihai says:

  Politia locala?Noaptea pe strazile orasului nu vezi picior de politist local…
  Ziua nici atat…In piata publica ordinea este asigurata de o firma de paza…
  Domnule primar,ce fac acesti politisti locali,pe ce le dam banii?

 15. Mda says:

  Politia Locala isi face treaba mai bine decat Politia Clasica, sunt mai educati si stiu sa aplaneze conflictele…

 16. Marin Marcu says:

  Am fost de fata cand au intrat masinile ,era de fata si d-l director BUDA,fara acordul lui nu se putea intra pe acolo.D-l BUDA dirija masina carciumarului Catalin Roman,cea cu gratarul,care a patinat cel mai mult fiind foarte grea…

 17. ionel says:

  Stati linistiti vorba………….. nu conteaza iarba conteaza sa iasa banul si pentru administratie ca vom pune la primavara iarba si flori de mii de euro are balta peste. Administratia are bani nu sufera ca localnicii sunt buni platnici la taxele si impozitele enorme impuse de ei.

 18. paul says:

  Am impresia ca cei care au citit sau citesc acest articol nu au nimic in cap
  De asta ne pasa noua acuma, sau de jaful care se face la DRMUL MARE de catre aproape TOTI PLOITICIENI si CONDUCATORII „NOSTRI”
  RUSINE SA VA FIE, DE TREI ORI RUSINE
  DE ASTA A AJUNS TARA ASTA ASA, DIN CAUZA UNOR OAMENI CA ASTIA CARE HARA NU AU DE ADEVARATELE PROBLEME, SAU SE FAC CA NU AU HABAR

  SUNTE-TI JALNICI

 19. Tehnicianu' says:

  E acoperire Paul. Gen USL creste nivelul de trai la televizor, insa in realitate, il scade drastic.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *