Administratie publica

Amenajarea Lacului Curiacul – „următoarea surpriză plăcută pentru câmpineni”

Lacul CuriaculPrintre investiţiile pe care administraţia locală intenţionează să le realizeze în acest an se numără şi amenajarea Lacului Curiacul. Lucrarea este inclusă în proiectul bugetului local, care urmează să fie aprobat de Consiliul Local Câmpina în şedinţa extraordinară din ultima săptămână a lunii martie. „Cred că modernizarea acestei zone va reprezenta următoarea surpriză plăcută pentru câmpineni. Lacul Curiacul va arăta la fel de frumos ca şi Lacul Bisericii, dar va avea şi ceva în plus, ceva care o să placă la toată lumea, o să vedeţi”, ne-a declarat primarul municipiului, Horia Tiseanu. Pentru amenajarea Lacului Curiacul se vor aloca de la bugetul local 700.000 lei.

8 Comments

 1. lulu says:

  Unde este acest lac?

 2. admin says:

  Intre Fabrica de Ciorapi si terenurile de tenis de la Fibec.

 3. Andrei Popa says:

  O idee buna. Felicitari lui Tiseanu, ca a fost initiativa lui.

 4. jeny says:

  Multumim ,, admin,, si eu imi puneam aceeasi intrebare! unde e……

 5. titi says:

  nu este rea ideea,eu am copilarit in acea zona ,EXISTA UN MARE RISC,prin anii ,59-60,noi copii ,scoteam din lac ,foarte multe lucruri militare,efecte ,,casti,lazi sparte de munitie ,cu emblema militara,germana.acum aluviunile ,au acoperit o mare parte ,din ce credeam eu si mai multi copii atunci ca exista,,repet poate ca era o idee copilareasca,nu strica ,mai intii ,o,PROSPECTARE ,,,,,DRAGAREA apei,poate oferii surprize,pe vremea aceea ,acumularea de apa ,mil si resturi petroliere ,ce se intindea si sub ,o parte din hala noua a fabricii de ciorapi ,nu avea o denumire,

 6. Horia Frincu says:

  Fraierilor,ii trebuie lei Anghel peisaj pt carciuma de la FIBEC si terenuri…nu va dati seama?Murea Tiseanu de grija lacului si a campinenilor.Dar asa e cand primeste ordin

 7. jeny says:

  ha, ha ha……! Domnul Francu Horia are dreptate.Sunt de acord, Campinenii vor lua o gura de aer proaspat inconjurati de o priveliste incantatoare la terasa la masa alaturi de o bere rece spumoasa si o pizza gustoasa ha ha ha……! clienti vor fi pe banda rulanta. Dar sa nu fim rai Domnul Tiseanu trebuie felicitat, CAMPINA e un alt oras cu o alta imagine. felicitari!!!

 8. Hai Romania says:

  Frincule, tu esti nenea ala de a facut 1-2 ani de puscarie din cauza manevrelor de la RAR? Nu cumva tu esti angajat al lui Anghel?:) PS: bravo lui Tiseanu ca se tine de promisiune.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *