Social

Anunţ public privind organizarea Premiilor „Cartea anului 2012”

Biblioteca Municipală «C. I. Istrati» Câmpina, în colaborare cu Cercul Literar «Geo Bogza» al Casei Municipale de Cultură Câmpina, conform cu programul manifestărilor culturale aprobate de Consiliul Local Câmpina, organizează: Premiile „Cartea anului 2012”. Manifestarea vizează punerea în valoare a creativităţii locuitorilor cu preocupări culturale, dezvoltarea gustului pentru lectură, în beneficiul creşterii nivelului general de educaţie. Se vor premia cărţi din domeniile: 1. poezie, 2. proză, 3. eseu, publicistică, 4. critică literară, memorii-jurnale, 5. folcloristică-etnografie, monografii  – apărute în anul 2012, la edituri de pe teritoriul României, înregistrate în sistemul International Standard Book Number (ISBN).
Pot participa autori cu domiciliul în Câmpina. Aceştia vor depune 2 exemplare din volumul apărut în anul 2012 la Biblioteca Municipală, până la data de 10 aprilie 2013. Rezultatele concursului se anunţă cu prilejul Zilei Mondiale a Cărţii şi a Dreptului de Autor. Stabilirea câştigătorilor Premiilor „Cartea anului” se va face de un juriu extern, format din critici literari membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi reprezentanţi ai organizatorilor. Organizatorii îşi propun anunţarea premiilor cu prilejul Zilei Mondiale a Cărţii şi a Dreptului de Autor.

1 Comment

  1. ionel says:

    „Consiliul Local Câmpina, organizează: Premiile “Cartea anului 2012″. Manifestarea vizează punerea în valoare a creativităţii locuitorilor cu preocupări culturale, dezvoltarea gustului pentru lectură”
    aveti grije sa transmiteti scrierile in format electronic nu pe hartie pentru ca consilierii prin comisia de cultura nu pot citi decat de pe leptopuri ca deh au alergie la hartii.
    Pe noi ne incurajeaza sa lecturam ei nu mai suporta decat lectura electonica.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *