Asociaţiile de proprietari din Câmpina se pot înscrie în programul local de reabilitare termică

Categorie: Administratie publica 11 martie 2013

Blocuri reabilitate Asociaţiile de proprietari din Câmpina se pot înscrie în programul local de reabilitare termicăToate asociaţiile de proprietari din municipiu, care doresc să le fie reabilitate termic blocurile, se pot adresa Primăriei Câmpina pentru a fi înscrise în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe. Înscrierea se face până la 15 martie 2013, în baza mai multor documente: solicitare scrisă, contractul de mandat – semnat de ambele părţi, hotărârea adunării generale a asociaţiei de proprietari cu acordul majorităţii proprietarilor, lista proprietarilor din imobil. Toate aceste documente au fost deja transmise deja preşedinţilor asociaţiilor de proprietari, pentru completare şi semnare.

Înscrierea în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor nu înseamnă că reabilitarea termică se va realiza în acest an. Este vorba despre un proiect multianual, care se derulează, aşadar, pe parcursul mai multor ani, în funcţie de resursele financiare asigurate de la bugetul local şi bugetul de stat şi de posibilităţile asociaţiilor de proprietari de a susţine acest program (sumele constituite în fondul de reparaţii). Vă reamintim că, potrivit legislaţiei în vigoare, pentru reabilitarea termică se asigură bani din trei surse: 50% de la bugetul de stat, 30% de la bugetul local şi 20% din fondurile asociaţiei de proprietari.
Planul local multianual se realizează în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, completată şi modificată prin OUG 63/2012 şi va fi supus aprobării Consiliului Local Câmpina.

6 comentarii to “Asociaţiile de proprietari din Câmpina se pot înscrie în programul local de reabilitare termică”


 1. A.G. spune:

  Vreau sa stiu cand incep lucrarile la blocurile deja aprobate? Sau a fost doar o chestiune pre/electorala? Vad ca nu se “misca” nimic domnilor din USL, si ati venit si ne/ati promis marea cu sarea, cu Guran si Severin in frunte!

  RăspundeRăspunde
 2. Hai Romania spune:

  Intrebare: se poate constitui o asociatie de proprietari de case?

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Din informatiile noastre, lucrarile la blocurile de pe Bd. Carol I nu pot incepe, deocamdata, pentru ca nu au fost aprobate, inca, fondurile de la Guvern. In momentul in care vom avea o… veste, veti afla si dvs.

  RăspundeRăspunde
 4. admin spune:

  Nu se poate constitui asa ceva. Dar ar putea fi modificata legea actuala, astfel incat si proprietarii de case sa se poata inscrie in programul de reabilitare.

  RăspundeRăspunde
 5. Andrei Popa spune:

  Dragii mei, suntem in pozitia de a cere socoteala unor parlamentari alesi de noi, ce se intampla cu aceste blocuri. USL a promis multe lucruri, insa in 10 luni de guvernare, au taiat locuri de munca si au blocat investitiile din toata tara, deci nu ar fi de mirare daca nu ar aloca bani pentru blocuri…

  RăspundeRăspunde
 6. Mihai spune:

  Este cumva o surpriza faptul ca cei de la guvernare nu se tin de cuvant ?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF