Administratie publica

Câmpina va avea un drum de centură, de la podul din Băneşti până la fosta fabrică „21 Decembrie”

La ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, viceprimarul Ion Dragomir a anunţat că autorităţile judeţene intenţionează să construiască un drum nou, ca şi variantă de ocolire a municipiului Câmpina. Mai exact, este vorba despre un drum de centură, care va fi realizat de Consiliul Judeţean Prahova. „Am discutat cu preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma, despre proiectul lor privind începerea drumului spre Săcele, prin Valea Doftanei, prima sa parte fiind o centură a Câmpinei… Va fi un drum care va merge pe firul râului Doftana, de la podul de la Băneşti până la fosta fabrică „21 Decembrie”, a afirmat Ion Dragomir.
Este o variantă extrem de bună pentru Câmpina, întregul trafic greu şi toate maşinile care merg spre Valea Doftanei urmând să circule pe centură şi să nu mai tranziteze municipiul Câmpina.
„Mircea Cosma mi-a mai spus suma de 3 miliarde de lei vechi alocată Câmpinei de Consiliul Judeţean (şi pe care Consiliul Local a direcţionat-o spre constituirea viitorului club sportiv al municipiului) ar fi trebuit folosită pentru repararea porţiunii din Şoseaua Paltinu, de pe teritoriul administrativ al Câmpinei. Noi oricum vom realiza acele reparaţii, astfel încât aşteptăm realizarea acestei centuri care se va dovedi extrem de utilă pentru Câmpina”, a mai declarat viceprimarul Ion Dragomir.

11 Comments

 1. ionel says:

  Foarte buna initiativa, sper sa nu ramana doar in stadiu de proiect din lipsa de fonduri cheltuite pe alte proiecte proaste.

 2. tudor says:

  Ideea este bună, iar drumul de centură este obligatoriu pentru liniștea noastr. Trebuie spus însă, că primarul Tiseanu este cel care a rdicat această problemă, deoarece consiliul județean uitase. Cosma ar fi băgat tot traficul prin oraș.
  SĂ SE FACĂ.

 3. Horia Frincu says:

  Ce legatura are Dragomir cu asta?O sa il realizeze Consiliul Judetean,vrea sa isi aroge el meritele?Dle Vice,ce facem cu gropile si cainii?

 4. Victor says:

  Chiar tare ideea ma bucur ca incepe sa se gandeasca si in consiliul ala local cateva proiecte benefice orasului

 5. epsilon says:

  Mai lasati dracu fotbalul asta si finantati proiecte adevarate. Ce mintea luminata a gandit iar finantarea unui club de fotbal?
  Orasul are nevoie de infrastructura nu sa vedem cum joaca unii turca in buruieni

 6. Andrei Popa says:

  Buna treaba, dar presimt ca va fi gata prin 2050, ca multe alte proiecte marca „Ponta-Antonescu”. Si viceprimarul ce treaba are? Cum zice domnul Frincu, sa-si vada de fisa postului, sa se ocupe de caini, gropi, trotuare si curatenie. La treaba!

 7. dan says:

  O idee extraordinara,prin aceasta decizie noi cei care locuim pe str.Orizontului vom scapa in sfirsit de traficul infernal pe care nu-l mai suportam.

 8. eu says:

  Calea Doftanei cind se repara ca e plina de gropi?
  Ori acolo nu s-a putut decide cine ia lucrarea??

 9. driver says:

  Totul e superb pe hartie,apucam oare sa vedem toate aceste proiecte si in forma naturala?

 10. Costache Lavinia says:

  Frumos ca dl primar a inceput o noua serie de asfaltari-acum si str Muscelului are o alta fata,in curand speram sa faca si Calea Doftanei

 11. Andrei Popa says:

  Da, candva prin 2150, prin meritul domnului plagiator Ponta.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *