Administratie publica

„Consiliul Judeţean Prahova îşi menţine linia… Suma alocată Câmpinei este foarte mică!”

Horia TiseanuPrimarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este nemulţumit de suma alocată municipiului de către Consiliul Judeţean Prahova. Vă reamintim că este vorba de 300.000 lei din cota de 20% din impozitul pe venit şi TVA. „Nu pot fi mulţumit de această sumă şi constat cu mare părere de rău că se continuă linia adoptată şi în trecut de Consiliul Judeţean. În 2012, Câmpina a primit 73.000 lei de la CJ, o sumă nesemnificativă. În acest an, la fel, 300.000 lei este cea mai mică sumă primită de o localitate din Prahova în raport cu numărul de locuitori”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu. Acesta consideră că municipiul se va descurca fără probleme cu veniturile proprii şi cu fondurile europene pe care Câmpina le mai are de încasat pentru proiecte finalizate sau în curs de execuţie. „Totuşi, mă aşteptam la o mai mare deschidere a Consiliului Judeţean faţă de municipiul nostru. Mă aşteptam ca, având în vedere majoritatea deţinută de USL în Consiliul Local Câmpina, alta să fie puterea acestei alianţe la nivel de judeţ, să poată aduce fonduri care să fie utilizate în folosul câmpinenilor. Îşi puteau asuma politic aceste fonduri şi nu era nici o problemă atâta timp cât localitatea noastră ar fi avut de câştigat”, a mai spus primarul Horia Tiseanu.

4 Comments

 1. ionel says:

  Concluzia: Ganditi-va si cumpaniti de doua ori cum cheltuiti banii si nu-i arungati pe fereastra pe prostii si tot felu de festivaluri si petreceri ca nu mai e cazu si campinenii cred ca vor intelege acest lucru.

 2. Hai Romania says:

  USL stie doar sa dea din gura, dar cand vine vorba de ceva concret, se dau dupa deget. A se vedea cazurile de la nivel national – Ponta si Antonescu si cazurile de la nivel local – consilierii USL care au promis locuri de munca dar au reusit sa blocheze prin actiunile lor orbesti minim 7 firme puternice sa vina in orasul nostru. Sunt curios daca cei care i-au votat cu convingere ii mai considera salvatorii neamului.

 3. Stefan Cristian ARIASU says:

  Daca nu este un secret-care sunt firmele care au fost blocate sa vina in oras?

  In alta ordine de idei, ar trebui ca cetatenii sa organizeze un miting de protest fata de procesul aplicat de CJ Prahova. Nu mai conteaza ca suntem sustinatorii unui partid sau al altuia-porcaria asta ne afecteaza pe toti in egala masura. Trebuie protestat si propusa o modalitate transparenta si corecta de alocare a fondurilor care sa corespunda nevoilor reale ale localitatilor.
  Isi asuma USL-istii din Campina esecul acestor alocari de fonduri? Daca ar avea fair-play ar trebui ca dansii sa fie primii care protesteaza.

  Sau prefera profilul de joasa speta si nimcnicie sustinand ca asa lumea il va antipatza si mai mult pe primar?

  Ce pozitie aveti USL Campina?

 4. Andrei Popa says:

  E clar ca prin acordarea unei sume atat de mici pentru al doilea municipiu din judet, se incearca o discreditare de catre USL a primarului PDL in functie. Cum spune si domnul Ariasu, ar trebui ca USL Campina sa dea dovada de fair play si sa se bata pentru orasul nostrum sa primeasca mai multi bani! Nu sa stea si sa faca doar anti-campanie primarului care a dovedit ca daca se vrea, se pot face lucruri bune in oras!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *