Social

Liceeni din Câmpina au fost incluşi în programul „Liderii Mileniului Trei”, derulat de TenarisSilcotub

LMT 1„Liderii Mileniului Trei” este un program anual de dezvoltare personală, care se bazează pe cursuri non-formale şi activităţi practice. Liceenii vor afla cum pot să devină lideri şi să se implice în comunitate, dobândind în acelaşi timp abilităţi utile pentru o viitoare carieră de succes – inteligenţa emoţională, tehnici de negociere, soluţionarea conflictelor, managementul diversităţii şi al schimbării etc. Este un program pe care societatea Tenaris Silcotub îl finanţează şi derulează în mai multe localităţi din ţară. Astăzi, acest program a fost lansat oficial şi la Câmpina, la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”.
Sub îndrumarea unui cadru didactic de la CNNG (prof. Sânziana Dumitran, trainer în programul LMT), cei 20 de elevi implicaţi în program vor urma cursuri extracurriculare, în timpul anului şcolar, apoi vor participa la diverse activităţi pentru a pune în practică abilităţile dobândite. Ediţia 2013 a acestui program se desfăşoară sub deviza „Schimbarea e în noi”, astfel că tinerii vor aborda şi subiecte precum valorile personale, încrederea în sine, bariere de comunicare, implicarea în viaţa societăţii etc.
La lansarea oficială a programului au fost prezenţi directorul fabricii Tenaris de la Câmpina – Fernando Labaronne, primarul Horia Tiseanu, preşedintele Comisiei de Cultură şi Învăţământ a Consiliului Local – Florin Frăţilă, elevi şi cadre didactice de la Colegiul Grigorescu.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *