Administratie publica

Mai mulţi pensionari din Câmpina vor beneficia de bilete gratuite pentru transportul public

La iniţiativa primarului Horia Tiseanu, Consiliul Local Câmpina a aprobat, în şedinţa de la sfârşitul săptămânii trecute, acordarea de bilete subvenţionate pentru transportul public de persoane pe traseele interne din municipiu pentru mai mulţi pensionari. Până acum, beneficiau de bilete gratuite pensionarii de peste 70 de ani, cu un venit lunar net pe membru de familie mai mic de 500 lei. De acum înainte, vor avea 10 călătorii gratuite pe lună pensionarii cu vârsta de peste 65 de ani şi cu un venit net lunar pe membru de familie mai mic de 600 lei. „Am dorit să oferim această facilitate unui număr cât mai mare de pensionari. La audienţe au venit multe persoane care au ridicat această problemă. Oamenii au venituri foarte reduse şi de aceea am decis să ridicăm plafonul pentru această categorie a populaţiei”, a declarat primarul Horia Tiseanu.
De bilete subvenţionate mai beneficiază veteranii de război şi văduvele veteranilor, persoanele cu dizabilităţi, foştii deţinuţi politici şi persoanele deportate, persoanele cu handicap grav sau accentuat şi asistenţii personali ai acestora.

7 Comments

 1. Tehnicianu' says:

  O idee buna. Bravo domnule Tiseanu ca va ganditi si la cei oropsiti, ar trebui ca nea Tiu, care propune scumpiri dupa scumpiri sa ia lectii..

 2. Hai Romania says:

  Asa da!

 3. Ionut says:

  Foarte buna ideea felicitari …..

 4. ionel says:

  O initiativa foarte buna.

 5. cetatean says:

  Eliro cea mai buna firma…

 6. Andrei Popa says:

  Felicitari pentru propunere domnule primar. Sunteti printre ultimii care vrea sa faca ceva si pentru omul de rand.

 7. watchdog says:

  Ai dreptate, Cetatean,Eliro chiar face multe pentru pensionari,copii,persoane cu handicap,etc.Nici nu ai idee cite persoane circula gratis zilnic cu masinile lor….Bravo Eliro!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *