Nici în această primăvară nu scăpăm de blestemul măturilor de nuiele

Categorie: Administratie publica 4 martie 2013

Maturat Campina 1 Nici în această primăvară nu scăpăm de blestemul măturilor de nuieleCurăţenia de primăvară nu a început, oficial, în municipiul Câmpina. Acţiunea se va desfăşura luna viitoare, în toate cartierele localităţii. Totuşi, angajaţii operatorului de salubritate Floricon Salub s-au apucat să… dea o mătură prin zona centrală şi vă asigurăm că nu este doar o figură de stil. Se mătură… tot cu măturile de nuiele, cele care stârnesc nori de praf şi revoltă trecătorii. În fiecare an, aceeaşi poveste jenantă. Este adevărat că iarna grea şi materialele de deszăpezire au lăsat urme, dar suntem, totuşi, în anul de graţie 2013 şi ne-am fi aşteptat ca această curăţenie să se realizeze cu utilaje moderne, demne de un municipiu european.
Astăzi, se mătura de zor pe Bulevardul Carol I. Cu o zi în urmă, locatarii blocurilor din zonă au fost anunţaţi să-şi ridice maşinile pentru a se putea face curăţenie. Unii au înţeles, alţii nu. Dar chiar şi în locurile unde nu existau maşini parcate, tot mătura de nuiele făcea legea. Iar în urma măturătorilor venea maşina care strângea grămezile de gunoi şi spăla carosabilul.
Maturat Campina 2 Nici în această primăvară nu scăpăm de blestemul măturilor de nuiele
Maturat Campina 3 Nici în această primăvară nu scăpăm de blestemul măturilor de nuiele

13 comentarii to “Nici în această primăvară nu scăpăm de blestemul măturilor de nuiele”


 1. watchdog spune:

  Pai de-aia ne scumpeste pretul la gunoi ca sa mature tot cu maturi de nuiele inca 100 ani!!!”Felicitari” Consiliului Local care aproba scumpirea!!!
  Sunteti de tot rasul!!

  RăspundeRăspunde
 2. ddqddqsd spune:

  poate ca a venit momentul ca primaria sa interzica dezapezirea cu nisip si pamant. exista solutii moderne, oricum platim cu varf si indesat macar sa nu mai respiram primavara praf.

  RăspundeRăspunde
 3. Hai Romania spune:

  Zagan lucreaza la Floricon si e consilier USL, de ce nu face ceva?

  RăspundeRăspunde
 4. Cornelia spune:

  Ma bucur ca mai vede cineva ‘utilajele’ din epoca de nuiele pe care le folosesc maturatorii, poate le vede si cine trebuie ca deja eu una m/am saturat de aceasta situatie! Nu se poate asa ceva, e strigator la cer!

  RăspundeRăspunde
 5. ddqddqsd spune:

  propun sa facem o petitie “nu mai vrem dezapezire cu pamant si nisip”

  RăspundeRăspunde
 6. Tehnicianu' spune:

  Nenea ala de lucreaza si la PSD si la Floricon, asta face manevre ca sa sufere toti! Cum o dormi noaptea?

  RăspundeRăspunde
 7. pipo spune:

  asta fac consilierii de ani de zile….ii umplu buzunarele lui Constantinescu scumpindu-ne noua gunoiul,dar el nu vrea sa cumpere o matura,ca stim noi,trebuie sa-si termine ditamai casa,si pentru asta trebuie sa ne scumpeasca noua gunoiul…..halal conducere usl…

  RăspundeRăspunde
 8. mihaela spune:

  Buna ziua! Chiar ma uitam zilele trecute ca nu observa nimeni bataia d ejoc din centrul orasului privind curatenia. Nu numai ca dau peste tine cu matura, dar se ridica un praf de nu poti respira, iar noi astia care stam pe centru tb sa spalam geamurile dupa fiecare ”matura” de-a lor!

  RăspundeRăspunde
 9. ionel spune:

  Multumim pentru praful inhalat, pentru scumpirea gunoiului CONSILIERILOR PSD (credeam ca d-na e o persoana cu coloana vertebrala nu aservita)
  Daca vreau sa intrerup contractul cu Floriconul ce trebuie sa fac ?
  Hai sa reziliem toti contractul. Cand se face un contract trebuie ca ambele parti sa fie de acord. Asta e hotie pe fata.
  Calitatea serviciului e deplorabila in fiecare saptamana arunc o punga de maxim 2kg, deci pe luna 2×4=10kg hai sa zicem 15kg pe luna a ajuns gunoiul mai ceva ca aurul.
  Un amanunt in localitatile limitrofe gunoiul ridicat de aceiasi firma are alte tarife.

  RăspundeRăspunde
 10. epsilon spune:

  Asta e rezultatul “tehnologiei” floricon. Parca ar fi o furtuna de nisip in Afganistan. Mie mi-ar fi rusine sa fiu primar in Campina in perioada asta. Macar … aia de la floricon incaseaza bani grei pentru prestanta asta jenanta.

  RăspundeRăspunde
 11. Tehnicianu' spune:

  sa ne zica conducerea USL de ce se mareste pretul, ca doar Floriconul e PSD

  RăspundeRăspunde
 12. Andrei Popa spune:

  Parlamentarii nostri ce spun despre aceasta treaba? Sau acum ca gata cu alegerile, nu mai au contact cu lumea “de jos”, cum ii considera?

  RăspundeRăspunde
 13. watchdog spune:

  O sa vedeti ca scumpirea gunoiului o sa fie votata in unanimitate ca doar sunt o gramada de interese acolo…Consiliera Clinciu Monica stie de ce….Poate ne spune si noua de ce sustine de fiecare data scumpirile Floriconului!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF