Social

Copiii au stabilit un nou record la „Umbrela verde” – 800 de lucrări înscrise în concurs

Umbrela verde 1Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina a găzduit cea de-a patra ediţie a concursului „Umbrela verde”, un concurs naţional pe teme ecologice deschis tuturor elevilor. Competiţia este organizată pe categorii de vârstă – preşcolar, şcolar din ciclul primar şi gimnazial – şi pe diverse domenii – grafică, pictură, desen, fotografie. La ediţia din acest an s-a atins un adevărat record în ceea ce priveşte participarea – 800 de lucrări trimise de copii din 28 de judeţe ale ţării. Sunt lucrări frumoase, interesante, astfel că juriul va avea o misiune foarte grea pentru stabilirea câştigătorilor.
Vă reamintim că Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” este angrenată de mai mulţi ani în proiecte pe teme ecologice, fiind singura instituţie de învăţământ din Câmpina care a primit titlul de „Eco-şcoală”.
Şcoala câmpineană este principalul organizator al concursului „Umbrela verde”, alături de Inspectoratul Şcolar Prahova, Casa Corpului Didactic, Agenţia pentru Protecţia Mediului şi Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie.
Umbrela verde 2
Umbrela verde 3
Umbrela verde 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *