Politica

Pe 6 martie se decide dacă Adrian Piţigoi va mai fi sau nu membru PP-DD

Comisia Naţională de Integritate a PP-DD va analiza miercuri, 6 martie, contestaţia depusă de consilierul local câmpinean Adrian Piţigoi la decizia de excluderea a sa din partid. Piţigoi a supărat rău de tot conducerea Organizaţiei Judeţene, atunci când, după alegerile parlamentare, a semnalat la ANI cazul proaspătului senator, Dan Ioniţă, coleg de partid, în a cărui declaraţie de avere, la capitolul venituri anuale, apărea suma de 0 lei. Pe Ioniţă nu l-a verificat nimeni, în schimb conducerea partidului l-a taxat pe Adrian Piţigoi cu… excluderea şi a încercat eliminarea lui din Consiliul Local Câmpina.
Între timp, însă, la nivelul Organizaţiei Judeţene Prahova a PP-DD au intervenit unele schimbări. În urmă cu doar câteva zile, întreaga conducere a fost demisă, în frunte cu preşedintele Radu Socoleanu şi secretarul executiv Dan Ioniţă. A fost numit un preşedinte interimar în persoana lui Radu Orzaţă, liderul organizaţiei din Bucureşti. Acesta va conduce filiala prahoveană până la organizarea de noi alegeri.
Acesta este contextul în care Comisia de Integritate a PP-DD va decide dacă Adrian Piţigoi are dreptate şi va rămâne în PP-DD sau nu are dreptate şi nu se mai pune problema ca el să redevină membru.

3 Comments

 1. Hai Romania says:

  Si ce s-a decis?

 2. Gino says:

  E partidul OTV care te tine trei ani ca o aduce pe Elodia . Cel mai probabil dupa ce o gasesc pe Elodia , il exclud si pe Pitigoi .
  De curiozitate : ce activitate au cei patru consilieri PP-DD ca se pare ca dorm in bocanci , sau deschid gura doar cand vine vorba de dat bani cu carul la Hasdeu ?

 3. Hai Romania says:

  Gino, trist pentru tara asta e ca ai dreptate…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *